Hynder til havestole

Er du på udkig efter hynder til dine havestole? Med hynder bliver det mere behageligt at sidde i havestolene, og så kan du ikke mindst give haven liv, hvis du vælger hynderne i en frisk farve. Mulighederne er mange! Find de hynder, der bedst matcher dine behov, her på siden – og køb dem online i dag.

Behagelige og dekorative hynder til dine havestole

Hynder i havestolene gør dem både mere komfortable og langt mere dekorative. Det er ikke bare et spørgsmål om havehynder eller ej – det handler også om at finde dem, der passer bedst. Det gælder til både dine havestole og ikke mindst din stil.

  • Giver større komfort på en stilfuld måde
  • Skab liv til haven med farverige hynder
  • Vælg imellem mange forskellige materialer og designs

På Bilka.dk har vi et stort sortiment af hynder – så her finder du også dem, der passer til netop dine havestole. I det brede udvalg kan du tilmed vælge imellem forskellige farver og designs. Bestil online i dag!

Hvilke hynder passer til mine havestole?

Er du i tvivl om hvilke hynder, der passer netop dine havestole? Du skal først og fremmest finde ud af, hvilken model/serie dine havemøbler er fra. Er dine stole fra Bilka.dk’s sortiment? Hvis det er tilfældet, kan du nedenfor se hvilke hynder, der passer til netop dine havestole.

 

83 produkter
H: 95 x B: 49 x D: 5 cm
Fås i flere farver
201,75 kr. 259 kr.
H: 116 x B: 49 x D: 5 cm
Fås i flere farver
224,25 kr. 299 kr.
H: 116 x B: 49 x D: 5 cm
Fås i flere farver
224,25 kr. 299 kr.
L: 45 x B: 48 x H: 5 cmFås i flere farver
96,75 kr. 129 kr.
5-positionshynde
149,25 kr. 199 kr.
Enkel hynde
96,75 kr. 129 kr.
Fås kun online
3 hynder
749,25 kr. 999 kr.
Lang ryghynde til pallesofa
299,25 kr. 399 kr.
Kort ryghynde til pallesofa
224,25 kr. 299 kr.
L: 120 x B: 80 x H: 15 cm
Fås i flere farver
374,25 kr. 499 kr.
Lækkert hyndesæt som passer til Rosenborg sættet
899,25 kr. 1.199 kr.
Havehynde med 7 cm skum
96,75 kr. 129 kr.

Vælg den rigtige type

Langt de fleste hyndeserier byder på varianter i forskellig farver. Vælg gerne dine hynder i en flot og frisk farve, for på den måde at skabe liv i din have. Valget af havemøbler er desuden et spørgsmål om at finde det rigtige materiale. Her skal du have for øje, at havehynderne skal kunne holde til vind og vejr, der i Danmark kan være noget lunefuldt – ligesom de også skal kunne holde til, at der bliver spildt mad og drikke herpå. Et godt bud på et godt hyndemateriale er polyester, der er smuds- og vandafvisende. Et alternativ hertil – der om muligt er endnu mere vejrresistent – er en hynde fra vores All Weather-serie. Disse hynder er lavet i et unikt, vejrbestandigt materiale, som kan klare alt slags vejr. All Weather-hynderne udmærker sig, udover den vandfaste overflade, desuden ved, at de kan tåle direkte sollys uden at falme. Det betyder, at du slipper for at skulle bære hynderne ind og ud hver eneste dag.

Køb de rigtige hynder i dag

Når du har fundet de hynder, der passer dine havestole og stil allerbedst, kan du bestille dem hjem med det samme. Det vil uden tvivl pynte i haven! Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg – så det er naturligvis ikke kun hynder til dine havestole, du kan finder her. I vores store udvalg til haven finder du alt, du skal bruge for at gøre terrassen, altanen eller haven klar til udehyggen. Det gælder alt fra forskellige typer af havemøbler og tilbehør hertil, alt i grill- og grilltilbehør til diverse hegn og afskærmning – eller hvad med en smart terrassevarmer, der kan lune på kølige sommeraftener? Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!