Find den rigtige havehynde til havestolen

Få hjælp i guiden herunder til at vælge det helt rigtige havehynder

Er du på udkig efter hynder til dine havestole? Med hynder bliver det mere behageligt at sidde i havestolene, og så kan du ikke mindst give haven liv, hvis du vælger hynderne i en frisk farve. Mulighederne er mange! Find de hynder, der bedst matcher dine behov, her på siden.

Hvis du vil se vores hyndeguide til solvogne, klik her.

Behagelige og dekorative hynder til dine havestole

Hynder i havestolene gør dem både mere komfortable og langt mere dekorative. Det er ikke bare et spørgsmål om havehynder eller ej – det handler også om at finde dem, der passer bedst. Det gælder til både dine havestole og ikke mindst din stil.

  • Giver større komfort på en stilfuld måde
  • Skab liv til haven med farverige hynder
  • Vælg imellem mange forskellige materialer og designs

På Bilka.dk har vi et stort sortiment af hynder – så her finder du også dem, der passer til netop dine havestole. I det brede udvalg kan du tilmed vælge imellem forskellige farver og designs.

Hvilke hynder passer til mine havestole?

Er du i tvivl om hvilke hynder, der passer netop dine havestole? Du skal først og fremmest finde ud af, hvilken model/serie dine havemøbler er fra. Er dine stole fra Bilka.dk’s sortiment? Hvis det er tilfældet, kan du nedenfor se hvilke hynder, der passer til netop dine havestole.

Vælg den rigtige type

Langt de fleste hyndeserier byder på varianter i forskellig farver. Valget af havemøbler er desuden et spørgsmål om at finde det rigtige materiale. Her skal du have for øje, at havehynderne skal kunne holde til vind og vejr, der i Danmark kan være noget lunefuldt – ligesom de også skal kunne holde til, at der bliver spildt mad og drikke herpå. Et godt bud på et godt hyndemateriale er polyester, der er smuds- og vandafvisende. Et alternativ hertil – der om muligt er endnu mere vejrresistent – er en hynde fra vores All Weather-serie. Disse hynder er lavet i et unikt, vejrbestandigt materiale, som kan klare alt slags vejr. All Weather-hynderne udmærker sig, udover den vandfaste overflade, desuden ved, at de kan tåle direkte sollys uden at falme. Det betyder, at du slipper for at skulle bære hynderne ind og ud hver eneste dag.
 

Når du har fundet de hynder, der passer dine havestole og stil allerbedst, kan du bestille dem hjem med det samme. Det vil uden tvivl pynte i haven! Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg – så det er naturligvis ikke kun hynder til dine havestole, du kan finder her. I vores store udvalg til haven finder du alt, du skal bruge for at gøre terrassen, altanen eller haven klar til udehyggen. Det gælder alt fra forskellige typer af havemøbler og tilbehør hertil, alt i grill- og grilltilbehør til diverse hegn og afskærmning – eller hvad med en smart terrassevarmer, der kan lune på kølige sommeraftener? Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!