Havehynder og hyndebokse

Stort udvalg i havehynder

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af lækre havehynder, der passer til forskellige typer havestole og liggestole. Uanset om du er til pangfarver eller afdæmpede nuancer, om du søger en enkel siddehynde eller om du er til større havehynder, der også dækker ryglænet, så finder du havehynder, der passer lige til dine behov.

Havehynder: find hynder der passer til dine havestole

Har du svært ved at finde ud af, hvilke havehynder der passer til din nye havestol, så søg hjælp i vores hyndeguide. Her har vi matchet vores havehynder med havestole, som passer sammen. Nemt og enkelt.

 

Husk en hyndeboks til opbevaring af dine nye havehynder

Med en hyndeboks kan du let lægge dine havehynder væk, når det bliver aften eller regnen banker på. Du finder et varieret udvalg af hyndebokse på Bilka.dk, og fælles for alle boksene er deres rummelighed og solide udformning, som gør dem robuste overfor vejr og vind.

Hyndebokse til store og små terrasser

Ikke to terrasser er ens i størrelse og udformning. Det ved vi, og derfor byder vi på et udvalg af hyndebokse i forskellige modeller, størrelser og materialer, så du nemt kan finde den hyndeboks, som passer perfekt i størrelse og stil til hele familiens terrasse.