Rygeovne og røgegrill

Rygegrill, rygeovne og røgskabe giver grillentusiasterne nye muligheder for at eksperimentere med madlavning. Opdag en hel ny verden af udendørsmadlavning med vores udvalg her på siden.

Rygeovn – lav lækre, røgede grillretter

Er du husets og/eller vennekredsens mest garvede grillmester og en vaskeægte grillentusiast? Hvis du allerede styrer gas- eller kulgrillen med hård hånd, kan det være, at du skulle overveje en rygeovn. Med en rygeovn kan du kreere lækre røgede retter og det er ikke engang så svært, som man måske skulle tro. Ved hjælp af røg kan du nemt tilberede eksempelvis laks, ribben eller ost og dermed give dine yndlingsretter er twist. Nybegyndere kan med andre ord også være med – det hele starter blot med, at du finder den helt rigtige rygeovn til formålet.

Du finder din nye røgegrill her på Bilka.dk, hvor vi har et bredt udvalg. De rygeovne – og røgegrill – som du finder på siden her, er udelukkende fra nogle af markedets mest populære og anerkendte grillproducenter. Det gælder både Char-Broil, Weber og Dangrill, der alle er garant for den absolut højeste kvalitet. Der er tilmed flere modeller og størrelser at vælge imellem, så der findes en rygeovn til ethvert behov.

 

Vælg den rigtige rygeovn

Ligeså vel som der findes et væld af kul- og gasgrill, er der også forskellige typer af rygeovne at vælge imellem. Der skelnes først og fremmest imellem rygeovne og røgegrill. Hvor en rygeovn opvarmes ved hjælp af levende ild, som det også er tilfældet med en kulgrill, er en røgegrill elektronisk. De to grilltyper har hver deres funktioner, der hjælper dig i grilltilberedningen af din mad. Et af dem er et digitalt display, som du finder på de fleste typer af røgegrill. Det digitale display giver dig bl.a. mulighed for at holde et tæt øje med temperaturen, når du er i gang med røgtilberedningen.

 

Bestil en rygeovn på Bilka.dk i dag

Hvad end det er en rygeovn eller en røgegrill, du ender med at vælge, kan du finde den i udvalget her på siden. Husk også at have styr på en vigtig del af at grille – nemlig udstyret. Du finder alt det udstyr, du end måtte mangle, i vores store udvalg af grilludstyr. Heri finder du forskelligt grilludstyr, herunder bl.a. både rygflis og røgsmuld fra anerkendte grillproducenter – som alt sammen er med at skabe de bedste forudsætninger for dine røgede grillretter. Når du har bestilt dit nye grillvidunder, kan du i vores nybegynderguide til røgning over grill få masser af gode råd, tips og brugbare tricks, så du kommer godt fra start.

  • Få helt nye tilberedningsmuligheder og lav lækre, røgede retter
  • Nye grilludfordringer for både garvede grillentusiaster og nybegyndere
  • Kvalitet fra de mest anerkendte grillproducenter