Pizzasten

Hjemmelavet pizza eller er oftest at finde på bordet i løbet af ugen, og er altid en sikker vinder. Men selvom du har lavet det mange gange, kan madlavningen altid løftes. Med en pizzasten kan du nemt lave sprøde lækre pizzaer på din grill en skøn sommeraften. 

Få sprøde pizzaer med en pizzasten

Ønsker du også at kunne servere eller få en lækker pizza en sommeraften, så er en pizzasten det perfekte tilbehør til din grill. Med en pizzasten kan du nemt lave sprøde lækre pizzaer på din grill en skøn sommeraften, og med en pizzasten til din grill, sikrer du at opnå en høj temperatur, så din pizza bliver bagt til perfektion, så man bliver helt i tvivl om man sidder hjemme i haven eller på en dejlig ferie i Italien og nyder en sprød italiensk pizza. En pizzasten til grill giver dig muligheden for at have en højere temperatur end i en klassisk ovn, og derudover kan en pizza som er tilberedt på en pizzasten på grillen give smagen af, at pizzaen er tilberedt i en traditionel stenovn. Du finder også et stort udvalg af pizzaovne i vores udvalg, som er udviklet til at lave pizzaer til perfektion hjemme i din egen have. 
 

Hvordan laver man sprøde pizzaer på grillen?

Du kender det sikkert godt. Du har lavet hjemmelavet pizza mange gange før, men den bliver aldrig helt ligesom når du køber den fra et pizzeria. En vej til at opnå det resultat er at tilberede den på grillen med en pizzasten, med de rigtige råd er det nemlig muligt at få din pizzasten til at komme op over de 300 grader, og opnå et resultat som er ligesom ægte italiensk pizza.  

Når du skal lave pizza på din grill, er det alfa og omega at din grill bliver MEGET varm.  
Derfor skal du også sætte tid af, til at din grill kan blive klar til pizzabagningen. Når du starter grillen, er det vigtigt at du tænder fuldt op for din grill hvis det er en gasgrill, eller lad din kul blive meget varme i din grillstarter. Når din grill er varm nok, kan du smide pizzastenen på. Her skal du også sørge for at, den får mellem 5-10 minutter til at blive varm.

For at holde på varmen er det vigtigt at du ikke unødvendigt åbner låget på din grill mens pizzaen bager. Når pizzaen er tilberedt, tager du den ud af grillen, og kan passende skære den ud med et pizzahjul, og så er den klar til at blive serveret.