Gasgrill

Gasgrillene er danskernes foretrukne grill, når der hurtigt og lækkert skal tilberedes mad til både hverdag og weekend. På siden her finder du vores store udvalg af prisvenlige gasgrille.

Grill tips

Op til 50% saftigere grillmad med Char-broil TRU-Infrared

Med Char-Broils Tru-Infrared teknologi får du et mere smagfuldt og saftigt grillresultat.

  • 100% ensartet varme
  • Op til 30% lavere forbrug
  • Stort temperaturspænd
  • Forhindrer opblussen af flammer

 

Det specielle varmelegeme udsender infrarød varme, der gennemtrænger kød og grønt uden at bryde madens
overflade, hvorved saften bliver inde i maden.  Varmelegemet sikrer også, at du får en ensartet varme over hele grillristen.

Ingen pludselige opflamninger

Det patenterede design forhindrer både pludselige opflamninger
og bruger mindre gas end traditionelle grill.

 

Meget mere saftigt, ægte amerikansk og virkelig nemt

Sådan skal ”Real American BBQ” være: Godt og enkelt. Lækkert kød, frisk fisk og sprøde grøntsager – der skal ikke mere til, for at du kan invitere familie og venner på den perfekte grillmiddag. Char-Broil har eksisteret i 70 år. Igennem generationer er grillmestres erfaringer og kvalitetskrav blevet nedarvet og indarbejdet i vores produktudvikling. I vores hjemland har vi nærmest startet en revolution med vores nye innovative TRU-Infrared grillsystem. Vi ved, hvad der skal til og har – i forhold til vores gas- og kulgrillmodeller – i lang tid arbejdet på en ny teknologi, der kommer til at revolutionere grillverdenen: vores TRU-Infrared grillsystem.

Nu synes vi, du skal have glæde af det.

Det har aldrig været lettere at grille. Takket være en lang række smarte funktioner på vores grillmodeller, kan du nu bruge mere tid på dine gæster. TRU-Infrared teknologien betyder samtidig, at din grillmad bliver op til 50 % saftigere, gasforbruget bliver op til 30 % mindre, og temperaturen helt enkel at styre.

Der er nogle, der gør det med det samme, mens andre venter til lige inden, de skal bruge den igen, men det er jo lidt hip om hap: På et tidspunkt kommer det øjeblik, hvor grillen skal gøres ren.

Efter en god grillfest kan der gå dage, hvor der ikke sker noget. Alle går og venter på, at en anden gør grillen ren. I værste fald står grillen i alt for lang tid og er beskidt. Men det med rengøringen er faktisk sjældent så slemt, som man lige tror. De, der ejer en gasgrill, har i hvert fald den fordel, at de bare kan skrue op for varmen igen, når det sidste stykke kød er grillet. Ved 350 grader brænder selv de mest fastbrændte rester af risten – og det eneste, der er tilbage, er aske, som man nemt kan tørre af med en fugtig klud. Princippet er det samme som med en selvrensende ovn.

Se videoen herunder.

Hvorfor vælge gasgrill?

I Bilka finder du et stort udvalg af billige gasgrill til enhver have eller terrasse. Her er de typiske fordele ved at vælge en gasgrill:

  • Komplet kontrol! Den perfekte temperatur uanset råvare. Bedre bliver det ikke.
  • Utrolig billig! Gas er billigere end trækul og briketter og holder længere.
  • Du kan bare gå i gang! En gasgrill er klar allerede efter 5-10 minutter. Det er svært at slå.
  • Vores grillmodeller er nemme at gøre rene.

 

Vi har lige fra den store gasgrill med flere brændere og kæmpe grillareal til de mindre gasgrill, som du kan have med rundt på farten, når du slikker sol på stranden eller hygger med venner og familie i parken.

Investerer du i en gasgrill, bliver det super nemt at tilbrede familiens aftensmad på terrassen. Du skal ikke bekymre dig om osende kul og lange ventetider før grillen er klar til brug. En gasgrill opvarmes nemlig rigtig hurtigt og giver hurtigt mulighed for mad både til hverdagen og i weekenden.

Se også: