Kuglegrill og kassegrill til kul og briket

 

30 produkter
CHARBROIL KAMANDER M/KAMANDER OVERTRÆK-EA
3.104,10 kr. 6.898 kr.
Grillareal Ø: 57 cm
Inkl. overtræk
1.034,10 kr. 2.298 kr.
Dancook model 1800 - nye højder for den klassiske kuglegrill
1.034,10 kr. 2.298 kr.
Klassisk 3 brænder gasgrill med sidebrænder
2.294,10 kr. 5.098 kr.
Fås kun online
Med praktisk bord
1.506,60 kr. 3.348 kr.
Med bord og hylde til afsætning
1.754,10 kr. 3.898 kr.
58 cm i diameter
1.999 kr.
Med bord og hylde til afsætning
3.499 kr.
Fås kun online
Med praktisk bord
2.999 kr.
Den klassiske kuglegrill
999 kr.
Moderne tøndegrill med termometer
1.499 kr.
Lille kuglegrill
169 kr.

Grillmetoder på en kuglegrill

Der findes flere forskellige metoder, når du skal grille på din kuglegril. Indirekte varme fungerer godt til madvarer, hvor det er nødvendigt med en længere tilberedning. Som eksempler kan nævnes større stykker kød som andesteg, oksemørbrad eller hel kylling, hvor du kan bruge mere end 20 minutter på at tilberede det.

Du bør vælge direkte varme, når du har med råvarer at gøre, som kun skal på kuglegrillen kort tid. Det kan fx være pølser, steaks eller kyllingebryst. Direkte varme er det ideelle valg, når hele grillens flade skal bruges ved samme temperatur.

Den cirkulære varme er velegnet til brød, kager, tærte, pizza og store stykker kød.

50/50-metoden er god, når du har brug for at tilberede mad, som først skal brunes og efterfølgende steges færdig. Det kan fx være andebryst, kyllingelår og mørbrad. 50/50-metoden anvendes også, hvis du skal holde tilberedt mad varmt, mens du griller du andet.

Læs mere om at vælge den rette grillmetode