Bord-bænkesæt

 

131 produkter
Fast lav pris
Trykimprægneret
2.399 kr.
Fast lav pris
89 x 91 x 57,5 cm
299 kr.
Fast lav pris
Grundmalet sort
4.899 kr.
Fast lav pris
Grundmalet sort
4.199 kr.
Fast lav pris
Oliebehandlet lærk
3.299 kr.
Fast lav pris
Oliebehandlet lærk
5.399 kr.
Fast lav pris
Oliebehandlet lærk
6.499 kr.
Fast lav pris
Grundmalet sort
2.799 kr.
Fast lav pris
Med vippesæder. Perfekt til hygge i haven
999 kr.
B: 36 x L: 220 x H: 47 cm
Fast lav pris
2.249 kr.
Fås i 2 varianter
50 x 140 x 49 cm
Fast lav pris
1.299 kr.
Fås i 2 varianter

Bord-bænkesæt

Et bord-bænkesæt er, hvad mange vil betegne et klassisk havemøbel. Endnu flere vil sikkert tænke på det som et møbel, der hører daginstitutioner og offentlige naturområder til. Men sådan behøver det ikke at være. Bord-bænkesættet er praktisk og indbegrebet af hygge, så hvorfor ikke bruge det i din egen have? På Bilka.dk finder du forskellige udgaver og modeller af klassikeren. Så hvad end du leder efter et, der står helt råt og autentisk, et i en af de populære palleudgaver eller et bordbænkesæt i børnestørrelse, som de små kan få masser af glæde af – så du finder det hele her. Tag et kig på hele sortimentet af havemøbler på Bilka.dk.

Forskellige bord bænkesæt til haven

  • Bord-bænkesæt indbyder til ukompliceret, autentisk hygge
  • I bedste picnicstil kan I rykke måltiderne ud i havens kroge
  • Enhver have har plads til et bord-bænksæt

Bord-bænkesættet er et praktisk og simpelt møbelsæt, som passer ind i enhver havekrog eller terrasse. Hos Bilka.dk finder du forskellige typer af den velkendte klassiker. Et bord-bænkesæt er, som navnet antyder, et bord med bænke, hvorfor det netop er indbegrebet af ukompliceret havehygge. Lægger du en dug på eller pynter bordet med servietter og lys, kan du til enhver tid holde et brag af en grillfest med gæsterne plantet ved bord-bænkesættet. Vælg blandt andet mellem traditionelle bord-bænkesæt, bænkesæt til børn og de moderne trallesæt, og find det sæt havemøbler, der passer bedst ind i havens stil.

En ægte havemøbel-klassiker!

Det velkendte havemøbel er oplagt i havens små kroge, da det er her, at hyggen virkelig gemmer sig. Ryk familiesamværet ud i det grønne og nyd sommerens lune aftner omkring et bord-bænkesæt. Du kan nemt sætte et personligt præg på bordet ved at tilføre nogle hyggelige hynder, tæpper og lys. Så er der ingen, der har lyst til at gå ind igen. Når vejret er godt, er et pallesæt med hynder et godt alternativ til stuens sofa. Tag et kig på pallemøblerne her.

Bestil et bord-bænkesæt på Bilka.dk

Når familien er blevet enige om, at et bord-bænkesæt naturligvis hører til hjemme i haven, så er det bare om at få bestilt det online på Bilka.dk. Her kan du samtidig bestille diverse tilbehør til bord-bænkesættet, hvis I kommer til at mangle ryglæn eller lignende. Så er I helt klar til at gå sommerens mange lyse timer i møde.