Stort udvalg af pumper hos os

På Bilka.dk kan du finde flere forskellige pumper til mange formål. Mangler du en god vandpumpe, havepumpe eller lignende? Så kan vores udvalg tilbyde gode løsninger. Samtidig kan du finde slanger og tilbehør, så du nemt kan få det meste ud af din nye pumpe.

Vælg en god havepumpe til vanding

Nyder du at tage dig ekstra godt af blomsterne og planterne i din have? Så kan den rette pumpe være med til at gøre vandingen af haven lidt nemmere. På Bilka.dk kan du finde trykpumper, der er ideelle til at opsamle vand fra brønde eller vandpytter. Dermed kan du spare penge på din vandregning. 

Men hvordan virker en trykpumpe? Den høje sugekraft gør det til en optimal pumpe til vand. Det er nemlig denne sugekraft, der gør det muligt at transportere vandet fra et sted til et andet. Har du en lille sø af regnvand derhjemme, kan du med fordel bruge en trykpumpe til at transportere vandet hen til dine planter i stedet. Alt, du skal bruge, er blot en god og solid slange, der kan forbindes til pumpen.

 

Få styr på vandet med en pumpe

Det er ikke kun en trykpumpe, der kan være et smart køb. Også dykpumper kan du hurtigt få glæde af. Især hvis du har en kælder, garage eller andre steder, der er i fare for oversvømmelse efter et slemt skybrud, bør du altid have en dykpumpe liggende. Disse praktiske maskiner er nemlig lige netop den hjælp, du har brug for, hvis du står i en nødsituation.

En dykpumpe er i stand til at fjerne vand fra blandt andet din kælder, hvis uheldet skulle være ude, og du har fået en oversvømmelse. Vandet bliver ført væk hurtigt og effektivt, så du bedst muligt kan undgå vandskader på gulv, tapet og møbler. 

På Bilka.dk kan du finde flere forskellige pumper til vand fra anerkendte mærker. Derfor kan du roligt stole på, at pumperne lever op til dine forventninger, og du kan få de bedste resultater derhjemme. Desuden tilbyder vi ubegrænset returret, så du roligt kan lade dig friste af vores brede udvalg.