Kompostkværne

Kompostkværn_800x600_1.jpg
6 produkter
Klargør blade og grene for kompost
1.795 kr.
Elektrisk motor 2800W
1.995 kr.
Med en grendiameter på 40 mm
2.469 kr.
Med en grentykkelse på 40 mm
2.269 kr.
Kompostkværn med stor kapacitet og roterende knivskive
2.495 kr.
Med en grendiameter på 45 mm
2.995 kr.

Effektiv oprydning med en kompostkværn

Om opgaven går på at klippe hækken, plænen eller træet, så kan du ikke undgå at stå tilbage med en masse haveaffald, som du skal af med på den ene eller anden måde. Det er netop her, at kompostkværnen kommer ind i billedet. Den kan nemlig nemt og effektivt kværne dit haveaffald, så du ikke skal bruge oceaner af tid på at samle grene, ukrudt og græs i store plastiksække.

Du skal købe en kompostkværn af følgende grunde:

  • Reduceret arbejdstid
  • Mulighed for at genbruge haveaffaldet
  • Spar turen til genbrugsstationen

Som haveejer kan du med andre ord nemt og effektivt komme af med dit haveaffald ved at anskaffe dig en kompostkværn. Med en kompostkværn sparer du mange ture til den lokale genbrugsstation, ligesom du slipper for at bruge unødige kræfter. En kompostkværn er alt andet lige et uundværligt redskab. Find den her – og bestil den hjem allerede i dag!

Genbrug dit haveaffald

Ikke alle haveejere er klar over det, men det er med en kompostkværn muligt at genbruge ens haveaffald. En kompostkværn sørger nemlig for at omdanne dit haveaffald til kompost, som du sidenhen kan bruge til at gøde bedene i haven. Du kan dermed spare penge og skåne miljøet ved at genbruge dit haveaffald i form af blade, grene og meget mere. Det kaldes en ægte win-win situation.

Valg af kompostkværn

Der findes helt overordnet to typer af kompostkværne – én type med knivsystem og én type med valsesystem.

  • En kompostkværn med knivsystem er et prisvenligt valg sammenlignet med den anden kværntype. Denne kværntype komposterer typisk dine grene til mindre stykker flis, men har til gengæld et højt støjniveau.
  • En kompostkværn med valsesystem kværner grene ved lavere omdrejninger og støjer kun meget lidt. Det er smag og behag, hvilken kværntype man er mest til.

Bestil en kompostkværn og gør din hverdag lidt nemmere

Ønsker du at spare tid på det hårde havearbejde, så vil håndtering af haveaffald være et godt sted at starte. Du kan nemlig spare meget tid ved at bruge en kompostkværn i stedet for at skulle køre utallige ture med traileren. Måske behøver du slet ikke en trailer, hvis du investerer i en kværn, da den kan håndtere alle former for haveaffald.

Der er ingen grund til at gøre tingene sværere, end de er, så hvorfor ikke lette din hverdag med en pålidelig kværn? Bestil en kompostkværn i dag og tag den i brug inden længe.