Tag på skattejagt med en metaldetektor

Med en metaldetektor under armen, kan du hurtigt skabe din helt egen skattejagt i skoven, på stranden og i parken. Søg efter sølv og metal, der ligger skjult ikke langt under jordens overflade. Det er en sjov måde at tilbringe tid alene eller sammen med familien. Se udvalget af metaldetektorer på Bilka.dk.

Bestil en metaldetektor til børn og voksne

Selvom en metaldetektor ikke ligefrem er kategoriseret som legetøj, så kan et barn sagtens lære at bruge maskinen til at lede efter skjulte skatte. På Bilka.dk kan du finde forskellige modeller, som både er designet til store og små. Dermed kan hele familien tage afsted og sammen lede efter forskellige former for metal.

Når du bevæger dig væk fra din egen grund, skal du blot huske på, at du som hovedregel må bruge din metaldetektor alle de steder, du har fået lov til det. Det gælder blandt andet:

  • Strande
  • Skoler
  • Skove
  • Parker
  • Marker

 

Det vil altså sige, at du naturligvis ikke skal begynde at gå rundt i andre menneskers have eller indkørsler. Ligeledes må du ikke gå ind på kirkegårde og gravpladser. Skulle du finde noget bronze eller andet, der kan være et levn fra fortiden, skal du afmærke området og kontakte et museum. 

 

Køb en billig metaldetektor på Bilka.dk

Som udgangspunkt kan de fleste metaldetektorer reagere på de fleste former for metal. Det betyder, at du kan være heldig nok til at finde både sølv og guld, når du går rundt og søger i naturen. 

Vælg eventuelt at tage en spade med på turen, så du let kan få fjernet diverse jord eller sand, der dækker over din nyfundne skat. Eller måske er en lille planteskovl nok, hvis du hellere vil benytte dig af et mindre redskab. De fleste mindre metalgenstande, såsom mønter, kan kun registeret, hvis de ikke er længere end 20-30 centimeter nede i jorden.

Når du handler på Bilka.dk, kan du finde gode produkter fra kendte kvalitetsmærker. Samtidig tilbyder vi endda ubegrænset returret. Der er derfor flere gode grunde til at gå på jagt blandt Danmarks største vareudvalg, hvor du blandt andet kan finde alt til familie og udeliv.