Roser

Roser kan være noget af det smukkeste du kan plante i din have, og du kan få dem i alverdens afstøbninger og farver. Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af roser der er klar til at blive plantet.

Roser kan plantes hele året, men efterårsplantning er at foretrække, når det gælder barrodede roser. På dette tidspunkt er jorden stadig lun og fugtig. Det får hurtigt de nyplantede roser til at rodfæste sig, og dermed er grundlaget for næste sommers blomsterpragt etableret.

 

204 produkter
Storblomstret rose
49,50 kr. 99 kr.

Med små fyldte, pink blomster

39 kr.
Middel duft
49 kr.

Med pink blomster

139 kr.
Storblomstrende
Stærk duft
49 kr.
Mosrose med kraftig duft
69 kr.
Storblomstrende med parfumeret duft
59 kr.
Storblomstrende med middelduft
49 kr.
Storblomstrende rose med mild duft
89 kr.
Buketrose med mild duft
69 kr.

Hvornår skal du plante dine roser

Du skal helst plante dine roser i efteråret eller til foråret. Roserne du planter i efteråret skal plantes i september og oktober, for at de kan nå at tilpasse sig jorden inden den første nattefrost kommer. Roserne der plantes i foråret skal først plantes i marts og april, når nattefrosten ikke længere indtræder.

Når du planter dine roser skal du sikre dig at podestedet er cirka 10 centimer under jorden, så din plante er godt beskyttet mod frosten.

Beskær dine roser på dronnings fødselsdag

Det kan være en god ide at beskære dine roser, da dette er med til at holde dine rosenplanter unge og energiske. Det er ikke noget du absolut skal gøre, men da beskæringen er med til at sørge for at der hele tiden vokser nye sunde skud frem fra din rosenbusk, kan det være en god idé.

En god huskeregel for hvornår du skal beskære dine roser, er dronningens fødselsdag. Det kommer sig nu ikke så nøje at det skal være præcis den dag. Det skal dog være i april, hvor nattefrosten ikke længere hærger de danske nætter og de varme sommerdage endnu ikke er nået.

Tilpas udvalget
×
Fuld højde
Pris (kr)
Lagerstatus