Kunstgræs til mange formål

Kunstgræs er nemt for dig selv at lægge og gør, at du hurtigt får en flot græsplæne. Du kan finde en lang række forskellige typer. Hvilken du skal vælge, kommer helt an på, hvor du skal bruge græsset henne. Se vores store udvalg af kunstgræs herunder.

Få hurtigt en flot græsplæne med kunstgræs

Kunstgræs er en nem og hurtig måde for dig at få en ny græsplæne. Du kan hurtigt rulle det ud, og det er nemt for dig at gennemskue, hvor meget du skal bruge til din have.

  • Leveres, så det er nemt og hurtigt at lægge ud på den bare jord
  • Kan betrædes hurtigere end græsfrø, uden at det tager skade
  • Gør det nemmere at vælge, hvilken form for græsplæne du vil have

Du kan hurtigere bruge en græsplæne af kunstgræs end en anlagt med græsfrø. Efter 14 dage må du betræde plænen. Det betyder også, at du hurtigere får brug for en græsslåmaskine, så har du ikke en, må du hellere anskaffe en nu.

Når du køber kunstgræs, kan du nemmere fornemme, hvordan din græsplæne kommer til at vær.

 

Sådan vælger du det rette kunstgræs

Når du køber kunstgræs, skal du først og fremmest tænke over, hvor du skal bruge det. Skal det være til at spille fodbold på? Eller skal det være som kant ved et bed eller en pool? Skal den bruges på et tag eller en tagterrasse? Hvor du skal bruge græsset, stiller store krav til, hvor holdbar plænen skal være.

Derudover bør du også være opmærksom på, hvad DTEX-tallet er for græsset. Det siger noget om, hvor nemt græsset har ved at stå oprejst. Jo højere tallet er, des nemmere har græsset ved at stå oprejst.

 

Kunstgræs priser bør ikke være det vigtigste

Selvom prisen på kunstgræs betyder noget for dig, er det stadig vigtigere, at du får valgt den form for kunstgræs, der passer til dit behov. Du kommer til at skulle bruge græsplænen i lang tid, og derfor bør kunstgræs prisen spille en mindre rolle.

Fantastisk rating på PriceRunner – vi yder god service, er troværdige, og kunderne er glade for os.