Værd at vide om Turfline græsfrø

Bliv klogere på Turfline® og hvorfor du skal bruge det til græsset

Det er et stort arbejde at anlægge en ny græsplæne. Brug derfor græsfrø af god kvalitet. Turfline®græsfrø giver dig en tæt og blød græsplæne – og så sparer du endda hver fjerde klipning i forhold til billige græsfrøblandinger.

Til Turfline®-blandingerne er der nemlig udvalgt græsfrø, der vokser langsommere. Det betyder, at du ikke skal i gang med plæneklipperen så ofte. Turfline® giver desuden flest  græsplanter pr. m2. Det giver dig den tætteste græsplæne, hvor ukrudtet har svært ved at finde plads.

Turfline®-blandingerne er de eneste græsfrøblandinger på markedet, som indeholder QuickAction®, og hvor alle græssorterne er S-mærkede.

Hvad er QuickAction®?

QuickAction® er forbedrede græsfrø med hurtig og stærk etablering samt en enestående modstandskraft over for sygdomme og tørke. QuickAction® etablerer sig hurtigere end almindeligt plænegræs, er ekstremt slidstærkt, er tæt og kommer sig hurtigt efter slidskader. QuickAction® findes kun i Turfline®-serien.

Hvad betyder S-mærkning?

Alle græssorterne i Turfline® blandingerne er S-mærkede af Natur- og Erhversstyrelsen. For at opnå denne S-mærkning gennemgår græssorten en 3-årig afprøvningsperiode, hvor den testes for hvor godt den tolerer tørke, sygdom og slid, samt hvor skudtæt sorten er. Det er kun de sorter, der er bedre end eksisterende plænesorter, der får S-mærkningen. Er sorterne ikke S-mærkede risikerer du at købe de billige fodergræsser, som skal klippes meget ofte