Frugttræer

Se vores brede udvalg af frugttræer herunder. Du kan vælge et af de traditionelle frugttræstyper som æble- og pæretræer, eller vælg noget anderledes som fx mirabelletræer eller abrikostræer.

Se alle produkter

Kategorier

Køb et frugttræ til haven

Der findes næppe nogen typer af frugt, der er så gode som dem, der er hjemmedyrkede. Der er desuden noget yderst tilfredsstillende og idyllisk over at lave mad med hjemmedyrkede frugter. Du kan også lave de bedste kager, fordi du bruger friske, hjemmedyrkede frugter og bær.

Frugttræer tjener dog mange flere formål end at bidrage med hjemmedyrkede og lækre frugter til spisekammeret. Hvis du har en stor have og du gerne vil lave en opdeling, kan du plante frugttræer som en skillevæg. Dette er en god måde at skabe et køkkenhaveområde, der er isoleret fra boldspillet i den anden ende. Det kan også give dig et hyggeligt afskærmet spiseområde, hvor I kan snuppe desserten direkte fra planten.

  • Få de lækreste, smagfulde frugter
  • Lav dine egne syltetøj og marmelade
  • Brug frugttræer til at opdele din have

Det er en smagssag, om man er til æbler, pærer eller abrikoser. Uanset hvordan din smagspræferencer er, har vi højst sandsynlig et frugttræ med frugter, som du kan lide. I vores udvalg på denne side finder du nemlig alt fra æble- og pæretræer til valnødde- og mandeltræer. Find inspiration og læs om hver enkel af vores sorter af de forskellige frugttræstyper.

 

Få de bedste frugter på dine træer

Den bedste måde, hvorpå du kan sikre dig frugttræer, der afgiver store og flotte frugter, er ved at tynde ud. Med andre ord skal du fjerne de allermindste frugter fra dit træ, så energien kan lægges i at gøre de i forvejen store frugter endnu større. Ved at fjerne de små frugter, giver du også mere lys og luft til de store frugter. Det er med til at give en bedre vækst. Du kan starte med udtyndingen allerede fra tidspunktet, hvor de første frugter kommer og helt hen til de er klar til at blive høstet.

 

Bestil frugttræer til haven i dag

Slip din indre husmor og havemand eller -kvinde ud, og bestil et frugttræ til haven herfra siden i dag. Hvis det ikke blot er frugttræer, men også er frugt- og grøntsagsplanter, som du er på udkig efter, finder du det naturligvis også hos os. Find alt, hvad du mangler af planter til din have og dit udeareal.