Se de mange krukker og potter

Med krukker og potter giver du ikke kun dine planter et sted at bo, men du har også en enestående mulighed, for at give liv og farve til din have. Du kan plante dine blomster i en farverig krukke eller potte og derved lave nogle unikke og flotte udsmykninger til din have. Se de mange farvevalg inde under de forskellige produkter. 

33 produkter

Få dine sommerplanter til at holde længere

Det er først og fremmest vigtigt at du vælger planter eller blomster der kan holde til kulde og nattefrost. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du risikere at planterne dør, eller ikke blomstrer som tiltænkt.

For at give dine planter og blomster de bedste vilkår, er det smart at starte med at lægge småsten, potteskår eller andre småting i krukken, da det lader vandet løbe fra planten, så den ikke drukner, i tilfælde af for meget vanding, eller meget nedbør. Du kan derefter fylde krukkerne med pottejord

De første par uger, er det ikke nødvendigt at vande dine potter og krukker med ret meget vand. Da jorden er ny i potterne, trænger vandet hurtigere igennem, end når pottejorden er nogle uger gamle.Det er desuden en rigtig god ide  altid at vande med gødningsvand, da dette hjælper planterne til at vokse hurtigere.

Tilpas udvalget
×
Brand
Pris (kr)
Lagerstatus