Stort udvalg af stakit til haven

Det er en meget traditionel og klassisk måde at indramme haven og udearealerne på, men ikke desto mindre giver stakittet også et elegant udtryk. Stakit passer godt ind i langt de fleste haver, og så er der mange forskellige stilarter, typer og størrelser.

Indram haven med et stakit

Et stakit er en klassisk og elegant måde at indramme din have på og holde børn, hunde mv. inde. Alt afhængigt af, hvilket stakit du vælger, kan du skabe et idyllisk udtryk i haven, og da et stakit typisk ikke er højt, fjernes dit udsyn over haven og vejen ikke. I modsætning til hækken skal stakittet ikke klippes jævnligt, ligesom det også har den fordel, at stakittet står i den fulde længde med det samme.

  • Klassisk og stilfuld indramning af haven
  • Vælg imellem mange designs, typer og materialer
  • Høj kvalitet fra PLUS

Der er mange forskellige designs, størrelser og typer at vælge imellem – og udvalget her på Bilka.dk er ingen undtagelse. Samtlige af de hegn, du finder på siden her, er fra danske PLUS, der laver alt til haven – herunder hegn – i den bedste kvalitet.

 

Vælg det rigtige stakit

Stakittet er en del af det samlede udtryk i din have og noget, du formentligt skal se på i mange år. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilket stakit du vælger. Det rigtige stakit er først og fremmest et spørgsmål om, hvad der passer bedst til din have. Er det den romantiske stil, du går efter?

Hvis ikke behovet for afskærmning er lige stort alle steder, kan du vælge hegnstykkerne i forskellige størrelser. Ved at kombinere de forskellige størrelser kan du skabe et spil i haven.

 

Husk den rette vedligeholdelse af stakittet

Dit stakit skal kunne holde til mange år i din have uanset, hvordan det danske vejr arter sig. Som det også er tilfældet med alle andre havemøbler og udendørs artikler, der er lavet af træ, er det vigtigt, at du husker den rette vedligeholdelse. Det er ikke bare med at sikre, at stakittet har en lang holdbarhed, men er også afgørende for, at stakittet holder sig pænt så lang tid som muligt. Langt størstedelen af de modeller, du finder på siden her, er trykimprægnerede. Med denne behandlingsmetode forlænges træets holdbarhed væsentligt – men det er stadig mest optimalt, at du supplerer med en god træpleje. Vælg gerne en træolie eller -maling, alt afhængig af hvilket udtryk, du ønsker i din have. Læs meget mere om den rigtige vedligeholdelse af dit hegn.

 

Køb stakit online på Bilka.dk

Find det stakit, der passer bedst til din have her på siden og bestil det hjem i dag. Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg – så hos os finder du naturligvis også alt i træbeskyttelse, så du allerede fra start kan behandle dit nye stakit.

Hvis du endnu ikke helt har besluttet dig for, om det er stakittet, der er den rigtige hegnstype i netop din have, kan du på Bilka.dk læse meget mere om de forskellige typer hegn der findes. Når du har besluttet for, hvilket hegn du skal vælge, kan du bestille det hjem i vores store udvalg af hegn. Heri finder du ligeledes alt det hegnstilbehør – herunder stolper samt beslag og skruer – som du skal bruge for at sætte hegnet op.