Plankeværk

Skærm af for omverden, vind og vejr med et klassisk plankeværk, som du finder i mange forskellige stilarter, farver og størrelser. Se vores store og brede udvalg her på siden – og bestil et plankeværk til en skarp pris.

Afskærm med et klassisk plankeværk

Hvis du skal have skærmet af i haven, omkring terrassen eller et andet sted på din grund, er et plankeværk et klassisk, men sikkert valg. Med plankeværket får du et smukt hegn i træ, der kan sikre, at alt vind til nysgerrige blikke fra omverdenen ikke trænger ind i haven. Du kan ligeledes skabe en hyggeligere have, bl.a. ved at lave en afskærmet hyggekrog.

  • Afskærm for omverdenens nysgerrige blik, vind og vejr
  • Vælg imellem mange forskellige stilarter
  • Få en hyggeligere have

Se vores store udvalg af plankeværk her på siden, hvor du finder forskellige typer, farver, og prisklasser. Der er mange at vælge imellem – så du finder helt sikkert også et, der passer til netop din have og dit udeareal. Der er også mange forskellige stilarter at finde i vores udvalg. Det gælder alt fra de tidløse og minimalistiske i fx sort til de romantiske og dekorative, der er ubehandlede og derfor giver et naturligt udtryk i ufarvet træ.

 

Lidt eller meget afskærmning?

Er du i tvivl om, hvilket plankeværk du skal vælge? Noget af det første, du kan tage stilling til er, hvor højt plankeværket skal være. Plankeværk fås i flere forskellige højder. For den mest lukkede løsning kan du vælge en høj udgave på omkring 2 meter, der skærmer helt af for omverdenen såvel som sol, vind og vejr. Denne kan benyttes til den totale afskærmning eller måske til at lave en hyggelig krog i haven. Hvis ikke du ønsker at skærme helt af, kan du naturligvis også vælge et plankehegn, der er knap så højt.

 

Husk vedligeholdelsen af dit plankeværk

Ligesom det gælder dine havemøbler, træterrasse og alle de øvrige træ-artikler, du har i din have, skal plankeværket også holde til både vind og vejr, der i Danmark jo kan være noget lunefuldt i vinter og efterår.

Det betyder, at du derfor skal have styr på, hvordan og med hvad, du skal vedligeholde og pleje dit plankeværk. Det kan både være med træbeskyttelse eller -maling. Find alt til behandling af dit nye plankeværk i vores store udvalg af udendørsmaling og træbeskyttelse. Her finder du også informative guides og masser af gode råd, hvordan du kommer i mål med at behandle dit udendørs træk. 

Find både plankeværk og den træbehandling/-maling, du har brug for på Bilka.dk. Vi er dit Hypermarked – hos os finder du nemlig alt, du har brug for!