Et espalier pynter din have

Elsker du at træde ud i haven en sommermorgen og møde synet af en blomstrende have? Den drøm kan blive en realitet, når du pynter haven med espalier og blomsterstativer, som giver liv og bevægelse til blomster og planter. På Bilka.dk finder du en god pris. 

Espalier giver liv til haven 

Du kender det sikkert fra magasinerne eller fra de åbne slotshaver – de smukke slyngende planter og blomster, der vokser op ad plantestativerne udendørs og giver et udtryk, der emmer af overflod og skønhed. Men du kan faktisk selv skabe en sådan have. Et godt sted at starte er et espalier – også kaldet et plantegitter eller blomsterstativ. 

Espalieret fungerer ved, at planterne får et gitter, de kan kravle opad, og med den støtte får du en have, der vokser i højden og danner en smuk ramme om græsplænen og de øvrige grønne indslag, du dyrker rundt omkring i haven. Når du er i gang med at dekorere og indrette haven, kan du med fordel også tage et kig på andre af vores have-artikler, som tilsammen giver dig den smukke have, du altid har drømt om. Det kan for eksempel være: 

 

Espalieret hele året rundt 

På Bilka.dk bestræber vi os på at forhandle oplevelser og ikke kun at være en butik. Med vores blomsterstativer kan du give din have en ny dimension, som er til stor glæde for beboere og gæster, og du vil opleve produkter, som du ka’ sætte op selv.  

Et espalier kan let blive det strålende skuestykke i haven, og om vinteren kan du dekorere det med lys og hængende vinterblomster. På den måde kan du benytte det udendørs plantestativ hele året rundt, og det vil se smukt ud, når det er dekoreret til jul eller til andre festlige lejligheder. 

Du kan købe dit nye espalier direkte her på hjemmesiden, hvor du få en let og hurtig levering. Vi elsker vores kunder, og vores kunder deler entusiasmen – på PriceRunner har eksempelvis vi fået en fantastisk rating, hvor vores troværdighed og service bliver fremhævet.