Beslag og skruer

De rigtige beslag og skruer er alfa og omega, når du skal sætte hegn op. Her på siden finder du et bredt udvalg af begge dele i den bedste kvalitet – så du så vidt muligt kan sikre dig, at dit hegn bliver både flot, stabilt og langtidsholdbart.

Find beslag og skruer

Du har formentlig gjort dig grundige overvejelser omkring dit valg af hegn – men hvad med beslagene og skruerne? De er mindst lige så vigtige som selve hegnet. Beslagene og skruerne er nemlig blandt andet med til at sikre, at dit hegn er stabilt og står længe.

  • Så hegnet står længst muligt
  • De rette skruer giver et stabilt hegn
  • Vælg imellem mange forskellige slags – herunder materiale og type

På Bilka.dk finder du både beslag og skruer i vores store udvalg, hvor der er mange slags at vælge imellem. Det gælder både type og materiale, da du bl.a. kan vælge imellem varianter i rustfrit stål og forskellige typer af galvaniseret stål.

 

Vælg de rigtige skruer og beslag

Hvilke beslag og skruer, du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvilket hegn du skal opsætte. Det er endvidere et spørgsmål om, hvordan hegnet skal sættes op. Der er nemlig selvsagt forskel på, hvilke beslag der er det ideelle, hvis det er et hjørnehegn eller et lige hegn. I udvalget finder du bl.a. følgende beslagtyper:

  • Stolpesko
  • Stolpefødder
  • Beslag til læhegn
  • Hjørnebeslag og forlængerbeslag
  • Søjlesko

Når du skal købe beslag, skal du endvidere beslutte dig for hvilket materiale, som beslagene skal være i. I udvalget finder du bl.a. beslag i galvaniseret og i rustfrit stål. De to ståltyper adskiller sig bl.a. ved udseendet, da rustfrit stål typisk er helt blankt og derfor kendetegnet som ""den blanke type "". Galvaniseret stål er derimod noget mere groft, hvilket skyldes galvaniseringsbehandlingen. Af denne årsag er denne stål kendetegnet som ""den grove type "". Begge ståltyper er yderst hårdføre, men den galvaniserede stål udmærker sig desuden ved at være så godt som vedligeholdelsesfrit.

 

Køb på Bilka.dk

Når du har valgt de beslag og skruer, der bedst matcher dine behov, kan du bestille dem hjem online fra siden her allerede i dag. Mangler du flere elementer til hegnsprojektet? På Bilka.dk finder du naturligvis også et stort og bredt udvalg af forskellige typer af hegn, ligesom du også finder alt andet, du skal bruge for et få et flot, stabilt og ikke mindst langtidsholdbart hegn. Det er det hegn, du vil få mest glæde af. Hvis du mangler gode råd til selve opsættelsen af dit hegn, kan du blive meget klogere i vores video om, hvordan du sætter hegnet op. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!