Pilehegn til den naturlige have

Alle kender og elsker de praktiske og vedligeholdelsesfrie pilehegn til haven. De fastmonterede sektioner for indhegning af terrasser, plæner eller køkkenhaver eller de flytbare enkeltsektioner for læ og afskærmning ved solbadning. Vælg netop den størrelse, der passer dig i det store online udvalg online på Bilka.dk lige herunder.

Et pilehegn til det hele

Du kan løse enhver udfordring omkring vind, indkig eller indhegning med et hegn i pileflet. De tidløse hegn et både smukke og praktiske i haven eller på terrassen. Køb pilehegn, hvis du gerne vil

  • afskærme for indkig eller skjule områder
  • indhegne terrasse, plæne eller køkkenbed
  • sikre læ eller skygge på områder i haven

Vælg et fastmonteret hegn i pil på områder i haven, hvor du gerne vil afskærme for nysgerrige blikke eller skjule mindre pæne områder, som kompostbunke eller skraldespande. Brug pilehegn til at indhegne områder i haven for at holde børn og dyr inde på eller ude fra et område, eller køb et enkelt fag pilehegn til den flytbare løsning til læ.

 

Hvilken type pilehegn er det rigtige til dig?

Der findes flere forskellige størrelser pilehegn – overvej om dit pilehegn skal være fastmonteret eller flytbart, om det skal bruges til afskærmning, indhegning eller læ/skygge.

  • Højden på et pilehegn ligger typisk fra 100 cm til 180 cm. Fordelen ved selv den lave højde er, at du kan sidde bag hegnet og få både læ, afskærmning og skygge, men samtidig se hen over hegnet i ståhøjde. Alle højder sikrer, at små børn og dyr hverken kan se eller komme over hegnet.
  • Bredden er som standard 120 cm på et pilehegn. Det er enkeltfag, som du kan bruge alene eller sætte sammen til et længere hegn. Bredden gør hegnet nemt at flytte på, hvis du vælger den ikke-fastmonterede løsning, hvor dit pilehegn fungerer som et læhegn.
  • Ramme er ikke standard for pilehegn – du afgør selv, om du ønsker en model med eller uden ramme. Rammen er gavnlig, hvis du gerne vil sætte flere fag sammen med beslag. Uden ramme får du et mere rustikt og naturligt look.

Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien – Bilka.dk.