hegnog afskærmning til have og terrasse
hegnog afskærmning til have og terrasse

Hegn til enhver have

Hegn kan anvendes til mange forskellige ting i haven, hvorfor vi netop bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg her på Bilka. På den måde kan du finde det hegn, der passer perfekt til din have og dets anvendelse. Tag et kig på alle havehegnene her.

Se alle produkter

Anvendelse

Hegnstype

Hegnstilbehør

Vælg hegn ud fra materiale

Stort udvalg af havehegn

Når du vælger hegn til haven, terrassen eller hestefolden, handler det først og fremmest om smag og behag. Er du til træ, glas, polyrattan eller måske stål? Et træhegn er en naturlig løsning, der falder i med havens nuancer, mens et glashegn bidrager med masser af lys og et moderne udtryk. Her på Bilka.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe den rette ramme om haven.

Der findes mange forskellige typer af hegn, hvorfor det netop er vigtigt, at du overvejer, hvad der passer til dine omgivelser. Overvej, hvad der vil stemme godt overens huset, terrassen og beplantningen omkring. På den måde kan du sikre, at hegnet bliver en integreret del af ejendommens helhed.

  • Gå efter den hegnstype, der skaber den bedste helhed i haven
  • Overvej hvilket materiale, der egner sig bedst
  • Skab læ, rum og hygge med hegn i haven

Foruden hegnets udseende bør du overveje hvilke materialer, der er mest fordelagtige for dig. Her er det en god idé at være særlig opmærksom på vedligeholdelsessiden. Hvis du ikke vil bruge tid på at male dit hegn, kan en hegnstype af polyrattan eller komposit være en god løsning, da det højst kræver lidt vand og sæbe.

 

Indret haven med et hegn

Ligesom du i hjemmet indretter rummene, kan haven på samme måde indrettes - og det med stor fordel! Uanset om du er ejer af en stor eller lille have, så er indretningen haverummet vigtigt for brugen af den. Det rette havehegn kan netop være med til at skabe de hyggelige kroge med læ og varme om sommeren, som familien vil elske at benytte sig af. Et hegn kan også være med til at værne om privatlivet, hvis haven eksempelvis endnu er ny og lav - hertil kan et skelhegn eller et terrassehegn være en god løsning. Ønsker du blot at ramme din forhave ind, så finder du også forskellige forhavehegn, som netop kan skærme af og indramme smukt på samme tid.

 

Find det rette hegn på Bilka.dk

Uanset hvilket hegn, du har i tankerne, er der god sandsynlighed for, at du finder det her i Bilka.dk's sortiment - vi har nemlig Danmarks største vareudvalg! Har du brug for et godt råd eller kyndig vejledning, inden du vælger, hvilket hegn det skal være? Så kan du læse meget mere i vores guides.