Forhavehegn – praktisk og dekorativt

Det tager tid for en ny hæk at vokse op og med små børn eller firbenede familiemedlemmer kan det være svært at vente. Med et af de flotte forhavehegn fra Bilka.dk kan du let og hurtigt skabe et indhegnet område, hvor hele familien kan færdes sikkert. Se det store udvalg af forhavehegn herunder.

Forhavehegn – skaber den perfekte ramme om din have

Med et hegn om haven kan du skabe et hyggeligt og sikkert rum for hele familien. Brug det til at indramme hele haven, eller skab små, hyggelige rum i den store have. Der er mange forskellige måder at bruge hegnene på, og der er mange fordele ved et forhavehegn.

  • Er hurtigere at sætte op end at etablere en hæk
  • Kan fås i fag eller metermål, så det passer perfekt
  • Findes i mange varianter, så det matcher hus og have

Et havehegn er en perfekt måde at indhegne grunden, hvis ikke du har tålmodighed til at vente på at hækken vokser til. Og så skal det ikke klippes jævnligt.

På Bilka.dk fører vi en række forskellige former for hegn, så du kan finde et, der passer til din have. Hegnene leveres i fag eller metermål, så du nemt kan få det til at passe omkring din have.

Vælg mellem flere forskellige former, der kan fungere som alt fra almindelig indhegning eller vindafskærmning eller til at skabe lidt privatliv i en åben have.

Specielt i de mange områder med nybyggeri kan det være en fordel at lave en stenbelagt terrasse og afskærme, så I kan nyde maden i havemøblerne.

 

Sådan vælger du det rigtige hegn

Forskellige hegn har forskellige funktioner. Vi fører derfor hegn til alle formål. Du kan vælge mellem forskellige materialer, som træ, glas og panelhegn i ståltråd.

  • Træhegn er både funktionelt og dekorativt. Det er perfekt til at indhegne køkkenhaven eller rosenbedet, så dyr ikke kan komme ind og grave i det.
  • Glashegn er perfekt til at afskærme terrasser og skabe læ for blæsten, mens du bevarer udsigten.
  • Panelhegn i kraftig ståltråd, er optimalt til at holde børn og hund inde på grunden.

Find dit nye forhave-hegn i udvalget herover, og bestil det i dag!