Fuldend haven med din nye flagstang

Køb din nye flagstang på Bilka.dk, og giv din have et festligt midtpunkt. Vi har på Bilka.dk en fantastisk rating på PriceRunner - vi yder god service, er troværdige og kunderne er glade for os, så du kan trygt klikke rundt mellem vores flagstænger og bestille din favorit. 

Skab et samlingspunkt med en flagstang 

Du får med en flagstang mulighed for at fejre de festlige dage med manér. Hejs flaget op, og mærk, hvordan stemning spreder sig. Hertil kan du også bruge flagstangen aktivt i din  indretning af haven. Du kan med placeringen skabe et samlingspunkt på græsplænen eller tæt ved terrassen, og derved binde havens forskellige dele sammen. 

En flagstang skaber altså et samlingspunkt - både fysisk i haven og stemningsmæssigt, når flaget hejses. 

Hvilken flagstang skal du vælge? 

Når du skal vælge, hvilke størrelse flagstang du skal have, kan du med fordel medregne, hvor højt dit hus er. Mange foretrækker nemlig, at flagstangen passer til husets højde, ligesom flagstangsstøtten skal passe til flagstangens størrelse. Ofte kan du regne med, at flagstangens højde skal være omkring 2-3 meter højere end huset.  

På vores side om flag og flagstænger kan du finde et skema, som gør det nemt og overskueligt for dig at se, hvor høj flagstangen skal være. Her kan du ligeledes finde en oversigt over, hvor stort et flag og hvor lang en vimpel, du skal have, i forhold til hvor lang flagstangen er. 

Hvornår skal du hejse flaget? 

Kender du de officielle flagdage? Og har du styr på, hvordan du skal håndtere dit dannebrogsflag? Hvis ikke kan du med vores guide: Få styr på valgreglerne, nemt og hurtigt få al den viden, som du skal bruge. I guiden gennemgår vi: 

  • Hvornår og hvordan du må flage 
  • Hvilke flag, du må hejse  
  • Hvordan du skal bortskaffe dit gamle flag 

 

Har du fået en ny flagstang, og vil du gerne have et nyt flag, der passer til? Så har vi på Bilka.dk et stærkt udvalg af flag og vimpler, der passer til forskellige flagstænger. Du kan altså klikke ind, og finde lige dét flag, du mangler.