Drivhustilbehør

Hvis du vil have det optimale ud af dit drivhus, kræver det, at du har det rigtige udstyr. Her finder du alt det tilbehør til drivhuse, som du kan få brug for – fra borde og hylder til vedligeholdelsesmateriale og meget andet. Så gå på opdagelse og find inspiration til dit drivhus nu.

Tilbage til drivhuse og tilbehør >

75 produkter

Gode og anvendelige

37 kr. 48,95 kr.

Gode og anvendelige

37 kr. 48,95 kr.
Univent automatisk vinduesåbner med dobbelt fjeder er en effektiv og hurtigtvirkende automatisk vinduesåbner.
219 kr.
Inkl. hyldeknægte og specialbolte til montage.
399 kr.
Slip for at vande selv! Sikre at planterne for den rette mængde vand og gødning.
549 kr.

Til drivhusglas

50 kr.

Til drivhusglas

50 kr.
Reservedel: (Gummilister medfølger ved køb af nyt drivhus)
Indeholder 10 meter som påsættes drivhusprofilerne før montering af glas.
30 kr.

Til drivhusglas

50 kr.
H: 36,5 x B: 120 x D: 26 cm.
661 kr.
Kraftig solventilator til drivhuse og udestuer
1.948 kr.
Mål: H:76 x B:52 x L:120 cm.
661 kr.
Hvilket tilbehør skal du bruge til dit drivhus?

I videoen fortæller drivhusekspert Niels Weber om brugen af drivhusrens, jordtermometer, automatisk vinduesåbner og nedløbsrør.

Bilka har vi et stort udvalg af drivhustilbehør. Du finder blandt andet tagdekorationer, haner, hylder, forbindelseskit, skyggenet og andet smart og uundværligt tilbehør til drivhuset.

 

Masser af tilbehør til dit drivhus

Det er vigtigt, at du tænker over, hvordan du indretter dit drivhus, hvis du gerne vil have mest muligt ud af det. Lige så vigtigt er det at sikre dig, at drivhuset har det rette klima, så dine planter har det godt. På Bilka.dk finder du alt det drivhus-tilbehør, du kan få brug for, f.eks.:

  • Borde og hylder, som du kan stille potteplanter på
  • Termometre, så du kan har tjek på temperaturen
  • Vinduesåbnere, som sørger for god udluftning

Er du klar til for alvor at få gang i dit drivhus? Så tjek vores udvalg af gode grøntsagsfrø, så du kan blive selvforsynende med lækre og smagfulde grøntsager. Du finder ligeledes et stort udvalg af jord og muld, som giver dine planter den allerbedste næring, ligesom vi har et bredt sortiment af højbede og blomsterkasser til dine planter.

Hvilket tilbehør har du brug for?

Det findes et hav af forskelligt udstyr til drivhuse. Ofte vil du nok selv fornemme, hvis der er noget, du mangler til dit drivhus. F.eks. hvis temperaturen er for høj, eller hvis det er svært at finde plads til alle dine potteplanter.

For at du kan få et overblik over alle de mange muligheder, præsenterer vi dig her for et lille udpluk af det tilbehør, du finder til dit drivhus, og hvad det bruges til:

  • Termometre: Det er helt afgørende, at dit drivhus har den rigtige temperatur, hvis dine planter skal kunne gro sig stærke og sunde. Det kan anbefales både at anskaffe dig et termometer, der måler drivhusets overordnede temperatur og et særligt jordtermometer, som måler plantejordens temperatur.
  • Vinduesåbnere: Det skal være varmt i et drivhus. Men det er alligevel vigtigt at huske at lufte ud indimellem, så det ikke bliver så varmt, at dine planter tager skade. Nogle vinduesåbnere er endda så smarte, at de automatisk åbner og lukker vinduet, når temperaturen trænger til justering.
  • Vandingssystemer: Glemmer du at få vandet dine planter i den travle hverdag? Når først planter er visnet, er gode råd dyre. Heldigvis findes der automatiske vandingssystemer, som kan klare vandingen for dig. Smart, ikke?

Alt til drivhuse – shop tilbehør på Bilka.dk

Når du mangler tilbehør til dit drivhus, kommer Bilka.dk dig til undsætning. Vi har nemlig Danmarks største vareudvalg. Når du har fundet netop det tilbehør, du har brug for, bliver det leveret med posten – direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke.