Sommerblomster - få et prægtigt blomsterbed

Få et blomsterbed fyldt med sommerens mange flotte blomster i alle regnbuens skønne farver. På denne side vil du kunne finde blomster, der alle er farverige og kun blomstre én sommer. Du kan bruge sommerblomster til snit, da udtynding af blomsterne ofte vil fremelske en endnu større produktion.

Gør haven sommerklar med flotte sommerblomster

Sommerblomster er smukke og velduftende – og vil med sine skønne farver kunne live enhver have op. Drømmer du om en flot, farverig og fredsfyldt have, så kan du med god grund plante sommerblomster i forskellige farver. Sætter du i øvrigt pris på høj mobilitet i din haveindretning, vil det være oplagt for dig at plante dine blomster i krukker og potter, idet det er nemt at flytte rundt på blomsterne ved behov.

Du opnår følgende fordele ved at handle sommerblomster på Bilka.dk:

  • Stort blomsterunivers
  • Konkurrencedygtige priser
  • Levering til hele landet

Blomsterne kan plantes direkte i jorden, men vil også tage sig rigtig godt ud i en moderne krukke. Der er et væld af anvendelsesmuligheder med disse smukke sommerblomster.! Det hele sker på Bilka.dk, hvor du kan handle sommerblomster til haven til særdeles attraktive priser. Find dem på siden her og bestil dem hjem i dag.

 

Hvad er en sommerblomst?

En sommerblomst er pr. definition en blomst, som kun blomstrer om sommeren og kun én sommer. Der er tale om smukke og romantiske blomster, som ikke blot er med til at skabe liv i haven, men også hjælper med at bestøve havens planter. Der er sågar nogle sommerblomster, som er medvirkende til at holde skadedyr væk fra køkkenhaven. Der er altså et væld af fordele ved denne type blomster.

 

Valg af sommerblomster

Der findes en hel verden af sommerblomster, hvorfor det kan være svært at vælge, hvilke blomster man vil have. Om du skal vælge den ene eller anden sort bør afhænge af, hvad du ønsker at bruge blomsterne til. Der er for eksempel nogle blomster, som er yderst velegnet til buketter, mens andre er mere velegnet til andre formål. Man kan selvfølgelig sagtens kombinere flere forskellige sommerblomster, hvis man ønsker det.

 

Petunia og Tagetes

Er blot nogle af sommerens flotte blomster. Fyld bedet med farvestrålende blomster lige efter din smag. Gå på opdagelse i dette flotte blomsterunivers her på siden og find lige netop dine favoritter. Du vil blandt andet kunne finde sorter som pragtsnerle, Tagetes, Lathyrus, morgenfrue, Brudeslør og petunia. Nogle sommerblomster er desuden medvirkende til at få skadedyr væk fra din køkkenhave - og så pynter de flot mellem grønne planter.

 

Bestil sommerblomster frø på Bilka.dk

Hos Bilka.dk fører vi et bredt udvalg af sommerblomster frø – både populære og mindre populære sorter. Der er frit valg på alle hylder, hvorfor du med fordel kan udforske vores enorme blomsterunivers. Søger du en specifik blomstersort, kan du gennemgå vores produktsider eller gøre brug af vores søgefunktion.

Det er både nemt og sikkert at handle sommerblomster på Bilka.dk, som har åbent døgnet rundt. Foruden sommerblomster fører vi et stort udvalg af stauder, snitblomster og spiselige blomster. Gør haven sommerklar allerede i dag og bestil blomsterne hertil med det samme.