Blomsterfrø til et hvert behov

Der er noget fascinerende ved at fremdrive planter fra frø. Tænk en gang, at indholdet i en lille flad pose kan forvandles til bugnende buketter eller velsmagende madretter. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af både blomster og grøntsager.

Se alle produkter

Type

Blomsterfrø til haven

Etårige og to- & flerårige blomster er inddelt efter, hvordan de forskellige blomstersorter normalvis anvendes af danskerne og hvordan det danske klima tillader blomstring fra frø. Nogle blomster, der er kategoriserede som etårige, kan med den rette pleje og vejrforhold overvintre og tilmed blive en toårig blomst.
Blomsterfrøene er inddelt efter type, men ønsker du at finde frem til dine nye blomster efter et farvetema, kan du klikke på "Alle blomsterfrø" og derefter klikke på det farvetema, du ønsker. Mange er desuden spiselige blomster, som du kan pifte dine madretter op med.
Søger du efter blomsterfrø gennem det latinske navn, skal du bruge søgefeltet øverst på siden.

 

Alle blomsterfrø – det store overblik

Vore blomsterfrø er en uundværlig del af sommerhaven. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af blomsterfrø, så du kan så netop den type blomster, du holder allermest af. Vælger du kategorien alle blomsterfrø, får du alle typer præsenteret på en gang. Se blandt andet de mange klassiske sommerblomster som morgenfrue, solsikke og tagetes. Eller vælg mellem de lidt mere anderledes blomster som stevia, alyssum eller de imponerende pragtsnerler.

 

Til blomsterbed, altankasser og krukker

Du kan vælge mellem frø til både blomsterbed, altankasser og krukker eller vurdere om etårige og flerårige planter er dét, som passer til netop dine behov og ønsker til din have. Der blomsterfrø for enhver smag.