Charbroil gasgrill CB M500 med 5 kg gasflaske

På lager online

Varen kan også købes i vores varehuse

Se lagerstatus

Charbroil gasgrill CB M500 med 5 kg gasflaske

Når du modtager grillen modtager du den sammen med dit tilgodebevis på en 5 kg gasflaske som sidder på ydersiden af kassen. Denne skal afhentes i dit lokale varehus og så er du klar til at grille.

Årsagen til dette er at gasflasken ikke lovligt kan fragtes sammen med grillen.

Charbroil CB M500 gasgrill er udstyret med 4 brændere i rustfrit stål og 1 sidebrænder. Du får yderligere en grill med kraftige emaljerede riste og flammetæmmere, inklusiv elektronisk tænding. Grillen har et indbygget termometer og en brødhylde.

  • Grillareal: 47 x 68 cm
  • Grillmål: H: 116 x D: 57 x B: 140 cm

Ved køb af denne gasgrill får du fordelen ved at bruge gas uden at skulle have gasflasken stående på terrassen, da flasken nemt og bekvemt kan gemmes væk inde i grillens kabinet.

BEMÆRK: Gasflaske af maks. 5 kg er den tilladte størrelse, som må stå inde i kabinettet til denne grill. Der medfølger ikke en gasflaske.

Gasflasken kan opbevares i kabinettet både før, under og efter brug. Flasken skal altid opbevares stående. For mere information om sikkerhed: www.primagaz.dk/sikkerhed
 

Vedligeholdelse af Charbroil CB M500

For at få mest muligt ud af din nye grill skal den vedligeholdes. Se vores vedligeholdelsesguide her 


Varenummer 100287784
ID 000000000053660201-EA
Brændsel
  • Gas
Mål grillområde
  • 68 x 47 cm
Konstruktion
Antal brændere
  • 5
Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies