Solid bålgryde til mad i naturen

Gryder til bål skal være i god kvalitet for at klare varmen. Samtidig må de også gerne være billige, så du ikke skal af med en formue. Begge dele er heldigvis muligt i vores flotte udvalg. Start eventyret med pander og støbejernsgryde til bål.

Gode gryder til bål i det fri

På Bilka.dk har vi solide bålgryder til dig, der elsker at lave mad over bål. For eksempel den slidstærke støbejernsgryde til bål og lækre pander. Derudover har vi også smarte gribetang og ophæng. Vores bålgryde er holdbar og kan klare den høje varme. Med vores udvalg kan du se glæde dig til at:

  • Lave et lækkert måltid varmt mad

  • Hygge med familie og venner i naturen

  • Tage på camping og trekking med godt udstyr

  • Mærke oplevelsen af at spise under åben himmel

Mange af vores bålgryder er i letvægtsklassen, så din taske ikke bliver meget tung. Find din gryde til bål, som passer til dit behov. Husk, at der kan være forskellige regler for madlavning og overnatning i naturen. Læs vores gode guide her, der fortæller, hvad du skal være opmærksom på, når du skal ligge i telt i Danmark.

Find støbejernsgryde til bål og andet udstyr

Skal du og familien på weekendtur eller flere dage?  Udover en bålgryde kræver en god tur i naturen også det nødvendige grej. Måske er du på udkig efter en luftmadras og lommelygte? Eller en praktisk kedel til at koge vand i? Vi har et stort udvalg af campingudstyr til både den uerfarne og den øvede.

Alt sammen i solid kvalitet og til gode Bilka-priser. Her finder du alt fra kogegrej, soveposer og vandrerygsække. Nødvendigt udstyr til en enhver oplevelse i naturen. Et telt er også en god idé og er faktisk noget af det vigtigste udstyr, hvis du ikke planlægger at sove i et shelter.

Bestil det hele på én gang, og få fri fragt ved køb over 1.000 kr. Med Bilka.dk får du altid ubegrænset returret. Det gælder så længe, dine varer er i intakt og original emballage. Husk din kvittering.