Bålfad er perfekt til hygge og madlavning

Med et bålfad i haven har I et sted, hvor I kan varme jer, og hvor I kan tilberede mad over åben ild. Fadet er meget børnevenligt, da det ikke er så højt. Det gør det nemt for børnene at være med. Se vores store udvalg af bålfade herunder.

Bålfad lægger op til mange hyggelige timer i haven

Et bålfad er en perfekt mulighed for at få mere varme i haven. Det kan være en erstatning for en terrassevarmer, eller I kan have et decideret bålsted, hvor I sidder.

  • Giver ekstra varme, når aftenen bliver køligere
  • Mulighed for at tilberede mad over åben ild
  • Nemt at have børnene med til madlavningen

Med et bålfad er det muligt for jer at tilberede mad over åben ild. Om ikke andet kan I bruge varmen til at tilberede snobrød og skumfiduser. Over mange bålfade er det dog muligt at hænge et stativ, hvor du kan stille en gryde eller en rist, hvor du kan grille.

Bålfadet er på grund af sin højde langt mere børnevenligt end for eksempel en grill eller en havepejs. Det gør det nemmere for børnene at hjælpe til med madlavningen og at holde ilden ved lige.

Sådan vælger du det rigtige bålfad

Når du skal vælge et bålfad, bør du tænke over. Det er:

  • Stål eller støbejern – stål har en meget lav vægt og kræver ingen vedligeholdelse. Støbejern er meget stabilt på grund af vægten, men skal rengøres efter brug.
  • Størrelse – Der er forskel på, hvor stor en diameter de forskellige bålfade har. Størrelsen bør afhænge af, hvor mange I skal sidde om fadet, og hvor meget plads du har i haven.
  • Udseende – Udseendet er individuelt, så det handler om, hvad, du synes, er pænt.
     

Sørg for at sikkerheden ved bålfadet er i orden

Når du vil sætte et bålfad op i haven, er det vigtigt, at du sørger for, at sikkerheden er i orden. Ild kan trods alt være farligt, hvis du ikke passer på. Du bør placere det mindst 10 meter fra en bygning, 15 meter, hvis det er en bygning med stråtag på.

Fri fragt på alle ordrer over 1.000 kr.