Bålfad i støbejern – få et hyggeligt ildsted i haven!

Med et bålfad i støbejern får du det bedste fra begge verdener – høj kvalitet og maksimal hygge i haven. Støbejernet kræver stort set ingen vedligeholdelse og vil få en charmerende patina med tiden, hvis du lader bålfadet stå udenfor.

Find bålfad i støbejern her

Med et bålfad i støbejern, kan du forlænge hyggen i haven eller på terrassen, om det er til de lyse dagstimer i solen, eller når den sene aftenmørke falder på. Samtidig giver et bålfad i støbejern det ultimative ildsted, hvor du kan lave mad over de varme flammer eller gløder. Om det er til de søde skumfiduser, den klassiske snobrødsdej eller at riste en aftenpølse, giver ildstedet dig mange muligheder, uanset om den lette sult skal klares, eller der skal skabes nye minder med dine nærmeste.  

Her på Bilka.dk har vi bålfade i støbejern, som gør det nemt for dig at have et bålfad, da støbejernet stort set ikke kræver vedligeholdelse og samtidigt vil det få en charmerende patina med tiden, hvis du lader bålfadet stå udenfor. Bålfadet kan være det sidste touch du mangler til at skabe den perfekte haveidyl i din have. Det levende lys og varme er med til at skabe rammerne til en idyllisk aften.  

Med et ildsted i haven eller på terrassen får du flere ting som gør en hyggelig aften bedre, om det enten er med familien eller vennerne. Med et bålsted kan du som sagt lave lækker bålmad, nyde den hyggelige stemning som ilden er med til give, eller blot sidde og få varmen. Uanset hvad så er et bålfad i støbejern en sikker vinder, så se hvilket bålfad i støbejern du gerne vil have stående hjemme hos dig, eller du mener vil være en ideel gave til en af dine bekendte.  

Sørg for at sikkerheden ved bålfadet er i orden

Når du vil sætte et bålfad op i haven, er det vigtigt, at du sørger for, at sikkerheden er i orden. Ild kan trods alt være farligt, hvis du ikke passer på. Du bør placere det mindst 10 meter fra en bygning, 15 meter, hvis det er en bygning med stråtag på. 

Find det rette båludstyr

Når du har valgt det rette bålfad i støbejern, kan du også se vores udvalg af båludstyr. Med det rigtige udstyr, er der rig mulighed for at lave det næste måltid over åben ild. Så klik ind på vores udvalg af båludsyr lige her.