Fejemaskine kombi 2-i-1 med elstart

På lager online

Udsolgt i butik

Se hvor

Fejemaskine kombi 2-i-1 med elstart

Denne 4-taktsfejemaskine med Loncin benzinmotor gør det nemt for dig at holde fortove, stier og andre udendørsarealer rene. Fejemaskinen har elstart, en slagvolumen på 163 ccm og 4 fremadgående gear samt 2 bakgear. Den kraftfulde fejemaskine har en arbejdsbredde på 62 cm, hvilket gør, at fejning af fx fortorvsarealer er hurtigt og grundigt. 

Få fordelen af elstart

Med elstart bliver det nemt og hurtigt at starte fejemaskine også i koldt vejr, hvor den manuelle start ellers kan være lidt tricky. Så er der ikke længere nogen hindring for at få startet maskinen fx på kolde snevjrsdage, og du kan dermed nemt og hurtigt får ryddet fortovet for sne.

Gør din fejemaskine til en sneslynge

Ved hjælp af et smart sneslyngemodul kan du hurtigt forvandle din fejemaskine til en effektiv sneslynge, som holder din indkørsel og fortove fri for sne. Sneslyngemodulet medfølger ikke, men kan tilkøbes under fanen tilbehør.

Husk olie inden start

Husk at påfylde motorolie, inden du tager fejemaskinen i brug. Olie medfølger ikke, men du kan finde det under fanen tilbehør.

OBS: Batterioplader til elstarteren medfølger ikke.

 


Varenummer 100149095
ID 000000059462500000-EA
Gear
  • 4 fremadgående gear og 2 bakgear

fin og billig fejemaskine af 
Mon Feb 22 17:36:53 CET 2016
Købte dette produkt og har ingen problemer haft, den starter hver gang uden problemer, ingen olie dryp, ingen løse bolte etc. og er nem at håndtere. Oliepåfydningen var lidt svær at komme til, men jeg fandt senere ud af at der rent faktisk er påfyldningsmulighed fra begge sider af motoren (smart), det ved jeg så til næste gang der skal påfyldes / skiftes olie. Har uden problemer fejet både indkørslen og fortovet for skidt og sne. Jeg er helt tilfreds med købet.
Jeg anbefaler dette produkt

Kun for den fingernemme af 
Thu Feb 04 07:57:30 CET 2016
Jeg har haft en del problemer allerede efter 2 timers brug: Den spilder olie, taber skruer, og trækremmen til kosten er allerede så slap at den ikke trækker kosten rundt. Måske alt dette rettes under garantien....

Fejet 5 cm sne engang gik langsomt men udmærket af 
Thu Feb 04 06:07:35 CET 2016
Jeg kan bruge en anden udveksling, så der kommer lidt mere fremdrift på.
Jeg anbefaler dette produkt

Et godt køb af 
Tue Feb 02 08:05:20 CET 2016
Denne fejemaskine, med el start, starter hver gang. Den er nem at betjene og letter bl.a snerydningen.
Jeg anbefaler dette produkt

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Tilbehør
Sneslyngemodul til fejemaskine
1.695 kr.
Batterilader 6V/12V/4A
499 kr.