Brændeovne og tilbehør (29)

At sidde foran en varm brændeovn, når vejret udenfor byder på regn og rusk, er for mange mennesker indbegrebet af hygge. 
På Bilka.dk finder du et stort udvalg af brændeovne i et moderne og enkelt design. Mange af brændeovnene er desuden forsynet med miljømærket Svanen, der er din garanti for, at din brændeovn er miljøvenlig.

I et klassisk og tidløst design
6.449 kr.
Let og rustikt design
2.895 kr.
Enkelt og rustikt design
2.895 kr.
Kan kun købes sammen med en Varde brændeovn
1.195 kr.
Brændeovn med ekstra højde
14.995 kr.
Elegant brændeovn fra Varde Ovne
13.995 kr.
Konvektionsbrændeovn med fedtsten
17.995 kr.
Til opvarmningsbehov på 45-120 m2
10.999 kr.
Enkelt og harmonisk design
9.999 kr.
Til opvarmningsbehov på 30-105 m2
11.999 kr.
Funktionel brændeovn i grå eller sort
12.995 kr.
Se mere om brændeovne fra Varde Ovne

Overvejer du at købe en brændeovn fra Varde ovne? Se denne præsentationsvideo, hvor de særlige fordele ved netop Varde Ovnes brændeovne. Hør blandt andet om den forvarmede forbrændingsluft og garantier.

Vælg mellem mange forskellige serier

Derudover præsenteres Varde Ovnes forskellige serier af brændeovne, så du kan se hvilken model, der passer bedst til dit hjem.

Overvejer du at købe en ny brændeovn?

Drømmer du om at sidde hjemme i stuen og nyde varmen fra en brændeovn, mens det danske vintervejr byder på alt fra blæst til regn, sne og slud? 

Brændeovne er i høj grad forbundet med hygge, men derudover kan brændeovnen også være et billigt supplement til opvarmningen af din bolig. Så der er flere gode grunde til at investere i en brændeovn.

Hvilken brændeovn skal du vælge?

Hvilken brændeovn du skal vælge afhænger i høj grad af smag og behag. Der findes mange forskellige modeller, der har hvert deres udtryk. På Bilka.dk finder du kun brændeovne, der opfylder alle de miljøkrav, der stilles, til nye brændeovne. Derudover er mange af modellerne Svanemærkede, hvis du vil vælge en særligt miljøvenlig brændeovn.

Derudover er det vigtigt at tage højde for boligens indretning, når du vælger brændeovn. Det kan være faktorer som plads i rummet og placering af møbler og andet inventar, der skal tages højde for. Derudover er det væsentligt at overveje, hvor brændeovnen bedst kan installeres i forhold til husets og tagets konstruktion, da der naturligvis også skal tages højde for en skorsten.

På Bilka.dk har vi forsøgt at give dig alle de nødvendige informationer, der har indflydelse på, hvordan de enkelte brændeovne kan placeres og installeres. Så gå på opdagelse i sortimentet og vælg den model, der passer bedst ind hjemme hos dig.

Tilpas udvalget
×
Lagerstatus
Pris (kr)
Farve
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies