Hera drivhus 9000 Alu-Glas-Polycarbonat

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Se hvor

Hera drivhus 9000 Alu-Glas-Polycarbonat

Hera drivhusene er nogle af de absolutte topmodeller på markedet.
Dette sekskantede hus på 9 m2 har et flot og spændende design. Der er højt til loftet med god ståhøjde og plads til høje vækster. På grund af det sekskantede design, er der mange, der bruger Hera modellerne som fx pavillon eller lysthus, hvor man kan nyde solen i de kolde måneder.

Flot design med dobbelt skydedøre

Hera 9000 leveres med dobbelte skydedøre med håndtag og lås. De tre store tophængslede vinduer sikrer, at du får optimal udluftning i dit drivhus. Hera 9000 leveres som standard med 3 mm hærdet glas i hele baner og med 6 mm polycarbonat i taget.

Med sine 9 m2 giver Hera 9000 god plads til bord og stole samtidig med, at der er plads til planter langs væggene.

Vi anbefaler den grønne Vitavia stålsokkel, der er let at lægge ud, så du let og problemfrit kan montere dit nye Hera 9000 drivhus. Du kan læse mere om Vitavia soklen under fanebladet tilbehør.

Hør drivhusspecialist Niels Weber fortælle om Hera drivhuse her.


Varenummer 100019015
ID 000000059031100010-EA
Produkt dybde [mm] 3800
Produkt højde [mm] 2880
Produkt bredde [mm] 3800
Konstruktion
Model
  • Hera drivhus 9000 Alu-Glas-Polycarbonat
Bundareal
  • 9 m2
Antal døre
  • 2
Antal vinduer
  • 3
Pladskrav (inkl tagudhæng)
  • 9 m2
Sidehøjde
  • 194 cm
Drivhusmateriale
  • Glas - Alufarvede aluprofiler
Drivhustype
  • Pavillondrivhuse
Drivhusserie
  • Hera

Et godt drivhus-havehus mange gode timer i det dejlige hus. af 
Tue May 03 19:12:45 CEST 2016
God betjening og hurtig levering med god samlevejledning
Jeg anbefaler dette produkt

Når enden er god er alting godt af 
Sun Apr 28 22:16:32 CEST 2013
Hej..jeg vil indledningsvis sige at Hera 9000 er et flot drivhus / orangeri når først det er samlet, men det var noget af en besværlig affære ved det at flere dele ikke kan samles uden at man må ændre på huller, blandt andet i hjørnerne af sekskantet. Der medfølger fotos af skiver i gummi og stål som skal lægge mellem spær og rem, det er en fejl tagplader kan ikke føres ned i fugen i bunden. Mit råd lad være med at bruge disse skiver.

Forlænget sommer af 
Sun Mar 17 09:39:19 CET 2013
Dejligt produkt. Bedst at købe sokkel og punktstøbe. Det er lidt svært at få den sekskantede sokkel i rette vinkler, men med tålmodighed går det. Obs når glasset skal monteres, at de rette gummilister anvendes i henhold til den temperatur der er , når monteringen foregår. Anvendeligheden er stor, der er god plads til både drivhusplanter og møbler. Samtidig passer looket ind i havens skønne grønne. Desuden er højden jo rigtig god i forhold til alm drivhus.
Jeg anbefaler dette produkt

Hera drivhus 9000Alu-glas-polycarbonat af 
Thu Aug 23 14:18:05 CEST 2012
Det skal bruges til et "Driverhus", hvor vi håber på at forlænge årstiden, både forår og efterår. Der er meget udførlig beskrivelse af opsætning og følges den slavisk er det let at stille op. Det kræver et stort forarbejde med planering, fliselægning osv. Men resultatet er godt og vi tror på at vi får stor glæde af det. Vi har selv fået det anbefalet det af venner, som også bruger det til at drive og hygge i. Hermed en varm anbefaling fra os.
Jeg anbefaler dette produkt
 Kommentar (2)

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Tilbehør