PANDEKAGE “SUSHI” MED FYLD AF BANAN OG NUTELLA

Chokoladepandekager

  • 2 store æg
  • 25 g. flormelis
  • ½ tsk. salt
  • 2,5 dl. mælk
  • 150 g. mel
  • 1 spsk. kakao
  • 50 g. revet mørk chokolade

Pisk æg, flormelis, salt og mælk sammen.
Tilsæt hvedemel og kakao lidt ad gangen og pisk dejen blank.
Rør smeltet smør og revet chokolade i dejen og lad dejen hvile i en times tid.
Bag 8 store pandekager på en non-stick pande.

Til samling

  • Ca. 8 store bananer, 10 stk. hvis små.
  • 1 glas nutella • 8 chokoladepandekager
  • Færdigkøbt nøddekrokant til servering

Smør hver pandekage med et tyndt lag nutella.
Læg en pillet banan på hver pandekage og rul dem stramt sammen.
Trim enderne og skær dem i tykke skiver, ca. 3,5 cm. og stil dem oprejst på en sushimåtte lagt på et passende fad i lige rækker, så det ligner stykker af sushi.
Server med nøddekrokant i en mindre skål og spis dem evt. med pinde for en autentisk oplevelse.

Lune Croissants med nutella, 6 stk.

Nemme og hurtige friskbagte croissants med en lækker midte af nutella. Børn kan nemt lave disse herligheder sammen i køkkenet.

  • 1 pk. færdigrullet croissantdej
  • 6 spsk. nutella

Tænd ovnen ved temperatur anbefalet på pakken af dejen.
Rul dejen ud og skær 6 lige store trekanter ud med et pizzahjul.
Placer en skefuld nutella i midten af den brede ende af trekanten.
Gentag på alle stykker dej.
Rul dejen sammen, så du får 6 stk. smukke croissants og bøj dem en smule til et horn.
Bag dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir, indtil de er flot og jævnt gyldne.
Pensl evt. med letpisket æg og drys med perlesukker eller hakkede nødder efter ønske inden servering.