Mexicanske tacos

Popcorn kylling i tortillas

Sæt tænderne en en forfriskende, smagseksplosion, når du kaster dig over at lave mexicanske tacos med popcorn kylling, chilimayo, tomatsalsa og ikke mindst spicy jalapenos, koriander og lime. Et must i enhver taco for sand mexicansk stemning ved middagsbordet.

Det skal du bruge:

  • 1 pk princip kyllingebryst med vinge
  • 4 tsk majsstivelse
  • 2 dl pankorasp
  • 1 spsk røget sød paprika
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 spsk flagesalt
  • 2 æg
  • 4 dl rapsolie
  • 1 pose Salling Øko Salatblanding
  • Frisk Koriander
  • El Taco Truck Chilimayonnaise m. Jalapeños og Lime
  • El Taco Truck Tomatsalsa m. Habanero
  • 1 pk 1 El Taco Truck Tortillas
  • 1 glas Salling Syltede Jalapenos
  • 1 lime

Sådan skal du gøre:

Skær kyllingen ud i små tern af ca. 2x2 cm.

Bland pankorasp, paprika, spidskommen og flagesalt i en skål.

Hæld majsstivelse i en skål.

Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.

Vend kyllingestykkerne i majsstivelsen, så i æggene og til sidst i raspblandingen.

Opvarm olien til ca. 160 grader og steg dem lidt ad gangen heri til de er gyldne.

Lad dem dryppe af på en rist med køkkenrulle under.

Server dine tortillas med salat, koriander, jalapenos og den sprøde kylling og top med din favorit topping.