Brød i Bilka

Få tips til lækkert brød

Skriv anmeldelse

Godt håndværk kan smages. Oplev hvordan vi bager hos Bilka Bageren og hvordan godt brød bliver til. Lær at bage nogle af brødene selv og få kreative opskrifter til madlavningen derhjemme.

Få tips og inspiration her i vores bagerbog 'Godt håndværk kan smages'.

Vi er stolte af det vi laver, og det er vi sikre på, du kan smage.Brød med historie
Hos Bilka Bageren vil vi bage kvalitetsbrød, og det kan man kun, hvis man ikke går på kompromis med råvarerne. Derfor bruger vi god tid på at finde de helt rigtige leverandører af råvarer til de forskellige brødtyper. Vi går målrettet efter egne med specielle kornkvaliteter og dyrkningsmetoder. Til brød med dansk oprindelse henter vi særlige melsorter fra Fyn og Bornholm, mens vores franske og italienske brød bliver lavet af mel, der stammer fra deres respektive hjemlande.

 

Håndværk der kan smages
Vi vil lave brød, der skiller sig ud fra mængden. Og opskriften er helt enkel: Vi er stole af det, vi laver, og har stor respekt for traditionerne i vores fag. Vi bruger kun råvarer af bedste kvalitet og tager os god tid til at gøre tingene ordentligt. Og så er vi åbne for at prøve nyt. Det er det, vi tror på, gør forskellen. Om det kan smages? Ja, selvfølgelig. For ellers ville vi ikke have tusindvis af brød i ovnen hver dag.

 

Vi smager før du får lov
Vores brød skal være en oplevelse hver gang. Derfor får godt nok ikke lov at være godt nok. Når vi kommer med en nyhed, bliver alle ingredienser og opskrifter gennemgået ad flere omgange, så inden det bliver din tur til at smage, har vi allerede selv smagt mange gange før.

 

Hip, hip, hurra - bestil din kagemand i Bilka eller på Bilka.dk
Det er både hektisk og hyggeligt at holde fødselsdag. Du har sikkert en masse ting, du gerne vil lave og gøre, men måske kniber det indimellem med at få tiden til helt at slå til. Vi ved, hvordan det er, og derfor har vi gjort os umage med at lave nogle fødselsdagskager og -brød, som gør det nemmere for dig at holde festen. Kom ind et par dage i forvejen, så sørger vi for, at din bestilling er klar på dagen.

 

 

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies