Levevis

Bika gør sundhed til nem levevis

Skriv anmeldelse

Hvad er der ved at leve sundt, hvis alt det sjove går af fløjten? levevis er ganske almindelige varer produceret og udvalgt med en smule omtanke. Du må vælge selv. Vi synes bare, at du fortjener chancen.

Informationsniveauet omkring sundhed er steget voldsomt de seneste år. Så meget, at det er blevet svært for mange forbrugere at finde hoved og hale i de mange mærkeordninger og sundhedstrends. Men nu gør Bilka noget ved sagen og introducerer levevis!

levevis er en serie af udvalgte varer til din hverdag. Alle levevis-fødevarer bærer det officielle ernæringsmærke Nøglehulsmærket, der gør det nemmere for dig at finde de sundere fødevarer på hylden i supermarkedet. Nøglehullet garanterer, at varen lever op til et eller flere af følgende krav; mindre og sundere fedt, mindre sukker, mindre salt samt flere kostfibre og fuldkorn.


Alle levevis-produkter til rengøring og personlig pleje bærer enten miljømærket Blomsten eller Svanen. Produkterne er ligeledes mærket med Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark - dog med undtagelse af enkelte produkter, hvor Astma-Allergi Danmark vurderer, at der ikke er risiko for at udvikle kontaktallergi. Miljømærkerne sikrer, at produkterne er blandt de mest miljøvenlige på markedet, mens Den Blå Krans garanterer, at produktet ikke indeholder parfume og andre unødvendige indholdsstoffer.

Du finder levevis inden for mange forskellige varekategorier i Bilka, og der kommer hele tiden nye varer til. Serien spænder bredt, men fællesnævneren er, at alle varer under levevis anvendes i den daglige husholdning. Fra den laktosefri yoghurt og vaskemiddel specielt egnet til vask på lave temperaturer – til træningsredskaber hele familien kan bruge, f.eks. hulahopringe.

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies