Neopren-waders

Neopren waders er den varmeste type waders, du kan få. Materialet neopren består af lukkede, luftfyldte celler, som sørger for at holde på varmen. Herunder finder du et stort udvalg af waders i neopren, som er perfekte til dig, der vil være sikker på at kunne holde varmen, når du er på fisketur.

Derfor skal du vælge neopren-waders til dine fisketure

Til wadefiskeri på kysten eller ved fjorden er waders en nødvendighed. Specielt i de kolde måneder er neoprenwaders en god ide. Neoprenen isolere langt bedre end de klassiske PVC-waders, og man kan derfor fiske flere timer uden at blive kold.

Hvis du aldrig før har ejet et par waders, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Med waders i neopren får du et kvalitetsprodukt, som holder på varmen, hvilket er den vigtigste funktion, neopren-waders har. Der er dog også andre fordele ved denne slags waders:

  • Bløde og komfortable at have på.
  • Perfekte til dig, der står meget ude i vandet, når du fisker.
  • 100 % vandtætte.

Waders i neopren anbefales først og fremmest til vinterfiskeri, hvor de hjælper dig med at holde varmen. Skal du gå meget i det område, hvor du fisker, er åndbare waders værd at kigge efter, da de er tynde og transporterer varmen ud.

Med gummi- og nylonwaders får du et klassisk og meget slidstærkt produkt – dog er komforten ikke nær så høj.

 

Sådan vælger du de rigtige waders

Når du skal vælge dine nye waders, er der forskellige funktioner, du kan prioritere alt efter behov. Under hvert produkt kan du se specifikationer og læse mere om de enkelte waders. Det giver dig et godt overblik.

Det er værd at prioritere waders med forstærkninger på knæene, da lige netop det område er særligt udsat for slid. Dertil er en lomme på brystet praktisk til opbevaring af det vigtigste fiskegrej.

Bruger du meget tid på at fiske på mudrerede skrænter, er det desuden værd at investere i waders med gummisåler med pigge frem for filtsåler.

 

Forskellige størrelser og farver

I det store udvalg af waders af neopren her hos Bilka.dk finder du mange forskellige størrelser og farver. Sørg for, at dine waders ikke bliver for små, da der skal være plads til, at du kan bøje dig forover og sætte dig på hug. Om dine nye waders skal være sorte, brune, grønne eller en helt anden farve er op til dig!