Redningsveste

Gå ikke på kompromis med sikkerheden, når du og resten af familien skal på fiske- eller sejltur. Se udvalget af redningsveste til børn og voksne. Alle vestene er godkendt og opfylder gældende krav. Du finder noget af markedets bedste fiskeudstyr på Bilka.dk. Vi står for oplevelser til hele familien!

Sådan vælger du den bedste redningsvest

Vi anbefaler, at du altid bærer redningsvest, når du bevæger dig ud på vandet. Det er nemlig med til at øge din sikkerhed. I denne guide hjælper vi dig, hvordan du finder den rigtige redningsvest for dig og hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge.

Forøg sikkerheden med en redningsvest

Om det er fiskeri fra båd eller mole, så er en redningsvest vigtig. Husk at det er lovpligtig, at der er redningsveste til alle om bord på en båd. Ved fiskeri på moler, hvor der kan være langt ned til vandet, og man har børn med, er det en god ide at binde en snor fast i redningsvesten.

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af redningsveste til børn og voksne. Hvad end du og resten af familien skal på fiske- eller på hyggelig sejltur på åbent hav eller i sø, er det en god idé, at I alle bærer redningsveste. Blandt redningsvestens mange fordele finder du blandt andet:

  • Forøget sikkerhed på vandet
  • Mulighed for at signalere, at du har brug for hjælp
  • Maksimal komfort

Iklædt en redningsvest fra Lalizaz, forøges din og dine børns sikkerhed, når I er ude på vandet. Skulle uheldet være ude for dig eller en i din familie er det altafgørende, at I bærer godkendte redningsveste, der passer jer og kan holde jeres hoveder over vandoverfladen samt tiltrække opmærksomhed.

Hvilken redningsvest skal jeg vælge?

Det er de færreste, der har tænker på uheld, når de tager på fiske- eller sejltur. Når det er sagt, så er det utrolig vigtigt, at du og dine børn bærer redningsveste, når I befinder jer på vandet, hvad end det er til havs eller i lukkede søer.

  • Størrelse: Når du køber redningsveste, er det vigtigt, at du køber redningsveste, der passer i størrelsen. Redningsvestene her på Bilka.dk findes i størrelser fra 15 kilo og opefter.
  • Oppustelig redningsvest: Køber du en oppustelig redningsvest, får du en komfortabel redningsvest, der hverken vejer eller fylder noget, før den kommer i kontakt med vand. Er du træt at store og ubekvemme redningsveste, kan du derfor med fordel vælge en oppustelig, som også giver dig maksimal bevægelsesfrihed.

For bedst mulig sikkerhed er det desuden vigtigt, at din redningsvest er spændt efter forskrifterne, og remmene er justeret korrekt.

Alle vores redningsvægte er udstyret med reflekser eller lys og med fløjte, så du kan signalere, hvis du har brug for hjælp.

Bestil din redningsvest fra Bilka.dk i dag. Vi har Danmarks største vareudvalg!