Fluorocarbon-line

Har du valgt, at den næste fiskeline, som du sætter på dit fiskehjul, skal være en fluorocarbon-line? Og vil du udelukkende have høj kvalitet fra et af de kendte brands? Så finder du med stor sandsynlighed en hos os. Du kan tjekke vores store udvalg af fluorocarbon-liner lige herunder.

Fluorocarbon-line – fisk ”usynligt”

Når du vælger en fluorocarbon-line til dit fiskeri, får du en monofil-line, som i modsætning til f.eks. fletlinens mange tusinde fibre, der er smeltet sammen til en tynd line, består af én enkelt massiv line. Det giver den en større elasticitet. Den største fordel ved den populære line er dog nok, at den er næsten gennemsigtig og virker næsten usynlig under vandet. Det betyder, at fiskene har svært ved at se den, og det giver dig naturligvis gode kort på hånden, når du kaster linen ud.

  • Bryder lyset på nøjagtig samme måde som vand, og linen er derfor næsten usynlig
  • Et perfekt valg til forfang, hvor det er en stor fordel, at linen ikke kan ses tydeligt af fiskene
  • Synker hurtigere og dybere end f.eks. nylonliner

Hvad enten du er fluefisker eller havfisker, er fluorocarbon-linen et fremragende valg. Linen blev lanceret tilbage i 1990’erne, hvor den i mange år først og fremmest blev anvendt som forfangsmateriale. I dag fås den dog som hovedline og er et absolut must hos mange lystfiskere.

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at beslutte dig for en af vores fluorocarbon-liner? Det er også en stor beslutning, som i sidste ende kan være med til at afgøre, om du får den perfekte fiskeoplevelse.

Det kan derfor godt betale sig at indhente informationer om de forskellige varianter, som du finder her i shoppen, inden du putter en line i din indkøbskurv. Det kan du gøre i den beskrivelse og de specifikationer, som vi har udarbejdet og lagt ved hvert produkt. Her finder du nyttige og praktiske informationer, som du ved at sammenholde for flere varianter, forhåbentlig kan bruge til at træffe det helt rigtige valg.

Køb din nye fluorocarbon-line på Bilka.dk

Det skal være en god oplevelse at handle på Bilka.dk. Vi gør dagligt vores yderste for at give dig og vores øvrige kunder den bedste service og naturligvis et altid opdateret sortiment af varer at vælge mellem. Det gælder selvfølgelig også inden for fiskeliner.

Når du har kigget dig om og fundet frem til din nye fluorocarbon-line, bestiller du den online på Bilka.dk. Vi sørger så for, at du får den leveret direkte hjem på din adresse.

Du har naturligvis som altid ubegrænset returret på din line. Skulle du mod forventning ønske at bytte den eller helt returnere den, kan du gøre det inden for denne periode.