Bombarda

At fiske med bombarda flåd er efterhånden blevet en af de mest anvendte former for fiskeri - og det forstår vi nemt. Du kan nemlig fiske med bombarda over alt, hvad end du foretrækker sø, å eller på kysten. Find et godt udvalg af bombarda flåd på Bilka.dk i dag.

Hvordan fungerer bombarda fiskeri?

En bombarda flåd er blevet populært at fiske med, som tillader længere kast end normalt. Det er på grund af den aerodynamisk form, hvor det handler om at flytte dine agn længere ud i vandet. Du kan både fiske aktivt eller passivt med en bombarda flåd. Vælger du et fiske passivt, er det udelukkende med agn såsom powerbait.

Fælles for de to former for fiskeri er, at du kaster linjen ud i lange bløde kast, hvor du kaster i en blød bue. Her er tricket, at du får rettet linen ud, inden bombarda flådet rammer vandt. Det bidrager til en optimal oplevelse, når du fisker med bombarda flådet. Er du mere til en anden form for endegrej og forfang, har vi et godt udvalg på Bilka.dk.

Vælg den rigtige fiskestang til din bombarda

Til bombarda fiskeri kræver det, at du har en lang fiskestang. Den skal kunne håndtere det lange forfang og samtidig have et stærkt og solidt hjul, som kan holde til tunge kast. En bombarda kan både fiskes med i overfladen, lige under overfladen eller længere nede. Her kan du finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Til bombarda flåd er det ideelt, hvis din fiskestang ikke er mindre end 9-10 fod - endda gerne længere. Her er det også en god ide at overveje en fiskestang med en aktiv spids. Det betyder, at spidsen af fiskestangen er meget blød. Fordelen er, at du vil nå at opdage fisken, som giver dig mulighed for at slå bøjlen på fiskestangen over.

Find bombarda flåd på Bilka.dk i dag

På Bilka.dk har vi et stort og spændende univers fyldt med fiskeudstyr til din passion. Gå på opdagelse her på siden, og bestil bombarda flåd og meget mere i dag.