Diverse fiskeudstyr

Her har vi samlet diverse fiskeudstyr eller tilbehør til din fisketur. Så hvad end du har brug for en ny grejboks eller taske, værktøj, solbriller eller fiskenet, så finder du det her. Som lystfisker må man nemlig aldrig gå ned på udstyr og fiskegrej.

Bliv klar til fisketuren med det rette udstyr

Sikkerhed er utrolig vigtigt, når du fisker. Fisker du fra båd, bør du altid være iført en redningsvest, da du let kan få overbalance, hvis du får en stor fisk på krogen. I vores sortiment finder du både selvoppustelige samt almindelige redningsveste. De oppustelige redningsveste er både lette og behagelige at bære under fisketuren, da de giver dig maksimal bevægelsesfrihed. Alle vores redningsveste er CE-godkendte, og du kan derfor roligt iføre både dig selv og dit barn en af vores redningsveste. Du bør altid være iført en redningsvest, som passer til din højde og vægt. I vores sortiment finder du redningsveste til børn fra 15-30 kg. samt redningsveste til voksne op til +90 kg.

Se også vores udvalg af:

Se også vores bokse og briller

Til at holde styr på dit fiskeudstyr har vi et udvalg af rummelige grejbokse samt tasker. Her er der både plads til diverse værktøj såsom tænger og fangstnet. Du kan også bruge grejboksen til at have et overblik over dit endegrej og dine forfang, så du hurtigt kan skifte, hvis fiskene ikke bider på med det samme. At have udstyret i orden er en vigtig del af fiskeri, da fiskegrej skal være lettilgængeligt, hvis fiskeriet ikke går som planlagt, eller når først du får en fisk på krogen.

På solskinsdage kan solbriller være nødvendige. Her på Bilka.dk finder du et udvalg af fiskeri-solbriller til den kræsne og kvalitetsbevidste lystfisker. Vores udvalg af solbriller fra Berkley adskiller sig fra almindelige solbriller ved at have polariseret glas, hvilket minimerer solens refleksioner i vandet. Dette gør, at man nemmere kan se gennem vandets overflade og ikke mister udsyn af solens refleksioner i vandet. Du kan få de polariserede briller med forskellige farver glas alt efter foretrukne farve. Brillerne findes i farverne blå, smoke eller multi og kommer med enten halv- eller helramme.