Køletasker og køleelementer

Med en køletaske kan din mad holde sig frisk i længere tid, når du er på camping. Her på siden finder du et stort udvalg af køleelementer og smarte køletasker. Se desuden hele vores udvalg af udstyr til camping fra Outwell.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Hold maden frisk med en køletaske og køleelementer

Skal du på tur ud i det blå med en madpakke? Så er det en god idé at bruge en køletaske eller køleboks til at holde din mad og drikke frisk og kølig. Faktisk er der mange forskellige ture, hvor det kan være en fordel at medbringe en køletaske til mad og drikke:

  • Til stranden
  • På camping
  • På picnic
  • På festival
  • På bilture
     

Til strandturen

Danmark har nogle fantastiske sandstrande i store dele af landet, og selvom Vesterhavet kan være drilsk, så er en dag ved stranden fantastisk. I løbet af en hel dag ved stranden i solen kan det dog være svært at have mad og drikke med hjemmefra, hvis du ikke har en køletaske eller en køleboks. Med en køletaske med køleelementer har du både et sted, hvor frugt, sandwhiches, drikkevarer og alt det andet lækre, man kan have med, kan holde sig køligt og friskt og samtidig undgå at få sand på det.

På campingturen

Camping er mange forskellige ting. Men oftest er camping en afslappende ferie, hvor man får koblet af. Derfor er der ofte heller ikke planlagt en helt masse og plads til at være impulsiv i naturen. Derfor kan man hurtigt få brug for en køletaske, hvis man beslutter sig for at tage på tur ud i naturen.

På picnictur

En picnic i en park eksempelvis er et skønt sted at nyde en dansk sommerdag. Skal du og kæresten på en date er det fantastisk kvalitetstid, hvor I kan nyde hinandens selskab. En picnic fungerer dog bedst, hvis maden er frisk og drikkevarerne kolde. Derfor er en køletaske eller køleboks nødvendig.

På festivallen

Kan du fremskaffe kolde øl eller sodavand på en festival bliver I hurtigt pladsens mest populære lejr. Derfor er en køletaske eller køleboks en god idé til at have med på festivallen.

På bilturen

Temperaturen inde i en bil på en langfartstur kan nemt blive varm og tung. Desuden er maden på rastepladser ofte meget dyr og man kan blive tvunget til at lave unødvendige stop. Hvis du derimod medbringer mad og drikke i en køletaske eller køleboks, har du altid frisk mad og kølig drikke lige ved hånden, og så er det tilmed billigere.

Husk køleelementerne

Det er en god idé altid at have køleelementer klar i fryseren, så du hurtigt kan pakke en lækker madpakke til din tur, uden at skulle vente på, at elementerne først skal fryses.