Kuffertsæt betaler sig

Et kuffert-sæt med 2 eller 3 kufferter har lige netop de størrelser, som de fleste har brug for til håndbagage, ferieugen eller den store udenlandsrejse. Se udvalget af kuffertsæt herunder.

Et kuffert-sæt til hele familien

Selvom du måske ofte kun rejser med én kuffert ad gangen, så kan du sagtens have brug for flere størrelser kufferter at vælge i mellem. Vælg et kuffertsæt med forskellige størrelser til hele familien, eller rejs med netop den størrelse, du behøver.

Fordelene ved et kuffertsæt

  • Forskellige størrelser til forskellige rejser
  • Samme type kufferter til hele familien
  • Billigere at købe samlet end enkeltvise

Med forskellige størrelser kan du vælge netop den kuffert, der passer til rejsen. Rejser familien sammen, kan mor og far få de to største kufferter, og barnet kan bruge den lille trolley. Den samlede pris for et kuffertsæt er som regel mindre, end hvis du køber kufferterne hver for sig. Se også udvalget af kufferter til børn og toilettasker så alt til ferien kan blive pakket ned i kufferten. 

Hvilket kuffertsæt skal du vælge?

Det kan være fristende at vælge det kuffertsæt, der er billigst eller flottest. Rejser du meget er der andre parametre, du bør tage med ind i dine overvejelser:

  • Rummelighed: Det er selvfølgelig vigtigt, at du kan have den mængde bagage, der er nødvendig for dig, i det kuffertsæt du vælger. Derudover kan det være en god idé at tjekke antal lommer, og hvordan de er placeret. Er der f.eks. ting, du gerne vil kunne komme let til, er en forlomme en fordel. Men også indvendige lommer/rum er værd at undersøge.
  • Materialet: Rejser du tit og langt, skal din kuffert være af et robust materiale. I mange lande kan det også være en fordel med en kuffert, der ikke kan skæres eller klippes i stykker. Skal kufferten på taget af jeepen, bør du vælge et vandtæt materiale.
  • Komfort: Hvor let er kufferten at transportere? Har den 2 eller 4 hjul? Jo flere hjul, jo nemmere at skubbe/trække. Har du tit behov for at bære kufferten – f.eks. op ad trapper – så er det smart, hvis kufferten har et håndtag i siden.
  • Udseendet: Udseendet kan også være vigtigt. Jo mere farverig din kuffert er, jo nemmere er den at finde.

Bliv klar til rejsen med et kuffertsæt fra Bilka.dk.