Yogaudstyr

Uanset dit niveau får du mest ud af yoga, når du har udstyret helt i orden. Her på siden finder du vores spændende udvalg af yogaudstyr til både nybegynderen og den øvede yogaudøver.

Yoga er godt for både krop og sjæl

Det bliver stadig mere og mere populært at dyrke yoga – både i fitnesscentrene, derhjemme og i de såkaldte yogastudios rundt om i landet, der specialiserer sig i forskellige praksisser inden for yoga. Yoga er godt for både krop og sjæl, og for de fleste er yogaen et tiltrængt afbræk fra hverdagens mange gøremål. Du kan både dyrke yoga alene derhjemme eller som en del af et hold i et fitnesscenter eller yogastudio. Der findes mange forskellige typer af yoga, og nogle yogapraksisser kræver mere yogaudstyr end andre, ligesom at dit behov for yogaudstyr i høj grad afhænger af, hvor du dyrker yoga henne.

En yogamåtte er dit udgangspunkt for at kunne dyrke yoga. Mange fitnesscentre har egne yogamåtter, som du kan låne, men dyrker du yoga derhjemme, skal du have fat i din egen yogamåtte og i det øvrige yogaudstyr, som du har brug for.

Under alle omstændigheder bør du altid dyrke yoga i yogatøj, der er designet særligt til formålet. Yogatøj af god kvalitet giver en høj grad af bevægelsesfrihed og leder sveden væk fra kroppen, hvorfor yogatøj derfor er særligt vigtigt, hvis du dyrker nogle af de mere dynamiske former for yoga, eksempelvis bikram yoga eller hot yoga. Et par gode, skridsikre yogastrømper, som dem du finder online blandt yogaudstyret her på Bilka.dk, kan også være rare at have.
 

Yoga - en traditionel motionsform

Yoga er kort fortalt en ældgammel træningsform fra Indien, som består af åndedrætsteknikker og kropsstillinger - og det handler om at skabe harmoni mellem krop og sind. Du kan dyrke yoga uanset køn og alder. Mange tror, at man skal være enormt smidig for at komme i gang, men det er langt fra tilfældet.

Der findes mange forskellige stilarter inden for yoga, hvor der fokuseres på forskellige elementer – nogle yogatyper er for eksempel mere dynamiske. Fælles for de fleste er dog, at en yogasession afsluttes med afspænding liggende eller siddende på en yogamåtte. Denne afspænding er med til at give dig ro i sindet og velvære, og du vil opleve at komme i en nærmest meditativ tilstand, når du dyrker yoga.
 

Yogaudstyr hjælper til ro og velvære

Med det rette yogaudstyr får du de bedste forudsætninger for at kunne opnå ro og velvære gennem din yogapraksis. Vi anbefaler alle at prøve det af, og den bedste måde at komme i gang er ved at købe en billig yogamåtte online her hos os og derefter prøve dig frem med forskellige yogastillinger, som du kan finde på nettet eller lære ved at deltage på yogahold i dit lokale fitnesscenter eller yogastudio.

Se også vores øvrige udvalg af fitnessudstyr online her på Bilka.dk.