Slyngetræner

Er du træt af at bruge en masse plads derhjemme på træningsudstyr? Eller har du brug for let transportabelt udstyr til træning? Med en slyngetræner får du effektiv all-around træning af kroppen samt udstyr, der er nemt at pakke sammen og tage med. Se vores udvalg af slyngetrænere herunder.

Hvad kan du bruge en slyngetræner til?

En slyngetræner, eller TRX-slynge som det også kaldes, er smart og effektivt træningsudstyr til hjemmetræning, der giver dig mulighed for at komme hele kroppen rundt og træne en lang række forskellige muskelgrupper via en lang række øvelser. 

TRX står helt konkret for Total Resistance Exercises, hvor du bruger kroppens egen vægt til at give modstand i stedet for normale vægte. Du kan nemt selv styre, hvor meget modstand din slyngetræner skal give. Det handler blot om, at jo mere en vandret position du har, desto mere modstand giver slyngetræneren. 

Træningsformen er blevet yderst populært i de senere år, og det er der flere gode grunde til. Med en TRX-slynge har du mulighed for at træne din:  

  • Balance 
  • Fleksibilitet 
  • Stabilitet 
  • Styrke 
  • Udholdenhed 

 

Det gælder, uanset om du vil opbygge muskler, styrke dine kernemuskler eller er i gang med genoptræning. Mulighederne er bestemt mange, og fordelene er ligeledes. 

 

Tag din TRX-slynge med på farten

Uanset om du er hjemme eller på farten, er det nemt at tage din TRX-slynge frem. Udstyret vejer næsten ingenting og fylder heller ikke det helt store. Så om du er afsted på ferie, indlogeret på hotel, ude i naturen eller blot derhjemme, har du med en slyngetræner nem og hurtig adgang til en effektiv form for sport og motion.

Du kan enten nemt montere din slyngetræner på døren, vikle det omkring et træ i haven eller bruge det medfølgende tilbehør til at installere den mere eller mindre, hvor som helst du ønsker det. Derudover kan du indstille længden, så den passer til dig. Med andre ord er der stort set ikke nogen undskyldninger for at skippe træningen. Find derfor en TRX-slynge for dig på Bilka.dk, og bliv klar til at tage det næste skridt i din hjemmetræning.