Slyngetræner

Er du træt af pladskrævende træningsudstyr derhjemme? Med en slyngetræner, også kendt som TRX-slynge, får du effektiv all-around træning, der er let at pakke sammen og tage med. Se vores udvalg af TRX-udstyr herunder og køb din slyngetræner online i dag.

Træn hele kroppen med en slyngetræner

En slyngetræner, også kendt som TRX-slynge, er smart og effektivt træningsudstyr til hjemmetræning, der giver dig mulighed for at træne hele kroppen og en lang række forskellige muskelgrupper gennem en bred vifte af øvelser.

TRX står for Total Resistance Exercises, hvor du bruger kroppens egen vægt til at skabe modstand i stedet for traditionelle vægte. Du kan nemt selv styre, hvor meget modstand din slyngetræner skal give. Det handler blot om, at jo mere en vandret position du har, desto mere modstand giver slyngetræneren.
 

Hvad kan du bruge en slyngetræner til?

Træningsformen er blevet yderst populært i de senere år, og det er der flere gode grunde til. Med en TRX-slynge har du mulighed for at træne din:

  • Balance 

  • Fleksibilitet 

  • Stabilitet 

  • Styrke 

  • Udholdenhed

Det gælder, uanset om du vil opbygge muskler, styrke dine kernemuskler eller er i gang med genoptræning. Mulighederne er bestemt mange, og fordelene er ligeledes.
 

Tag dit TRX-udstyr med på farten

Uanset om du er hjemme eller på farten, er det nemt at tage dit TRX-udstyr frem. Slyngen vejer næsten ingenting og fylder heller ikke det helt store. Så om du er afsted på ferie, indlogeret på hotel, ude i naturen eller blot derhjemme, har du med en slyngetræner nem og hurtig adgang til en effektiv form for sport og motion.

Du kan enten nemt montere dit TRX-udstyr på døren, vikle det omkring et træ i haven eller bruge det medfølgende tilbehør til at installere den mere eller mindre, hvor som helst du ønsker det. Derudover kan du indstille længden, så den passer til dig. Med andre ord er der stort set ikke nogen undskyldninger for at skippe træningen. Find derfor en slyngetræner for dig på Bilka.dk, og bliv klar til at tage det næste skridt i din hjemmetræning.