Hulahopringe

En hulahopring er ikke forbeholdt sjov for de mindste – det er også et yderst effektivt redskab til din træning. Få den veltrænede mave, som du drømmer om, med en hulahopring fra siden her.

Hulahopring med vægt giver intensiv træning

En hulahopring er ikke forbeholdt børn – det er faktisk også et yderst effektivt redskab til din træning. Det gælder især træning af dine mavemuskler, der rigtigt kommer på arbejde, når du får hulahopringen i rotation. At træne med en hulahopring kan være et godt supplement, hvis du allerede har en god træningsrytme, eller det kan være en god måde at komme i gang med at få mere bevægelse ind i din hverdag.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan kræve lidt tilvænning at træne med hulahopring – i starten giver den dig måske ømme muskler og blå mærker, men giv ikke op. Så snart du har fået styr på bevægelserne, vil du opleve, at det er en sjov måde at træne på. Det kræver nøjagtig koordination af musklerne i maven og ryggen, og når du får et højt tempo på svingningerne, giver det sved på panden.

En anden fordel med en hulahopring er også, at du kan anvende den, hvor du vil, og når du vil. Så brug den foran tv'et, mens du ser dit yndlingsprogram eller skru op for din favoritmusik, og sving dig til en smuk og markeret talje.

Er du skeptisk, er det ganske enkelt bare at prøve det selv. Du får virkelig din sag for. Ikke alene kræver det mere styrke end det umiddelbart ser ud til, det udfordrer nemlig også din balance. Ved at kombinere de to kommer du hele kroppen igennem på en måde, der både toner dine muskler og strammer op.

 

Historisk træning

Siden det 19. århundrede har ringene været brugt til træning, og der er en grund til, at de gang på gang får revanche i forhold til de moderne og mere avancerede former for træning og udstyr.

For selvom der er rigtig mange fordele ved de mere moderne træningsformer, der findes i dag, er der slet ingen tvivl om, at den træning du får med crossfit-udstyr som gymnastikringe, giver en mere organisk træning. Det giver mere tonede, slanke og velproportionerede muskler, fordi du træner hele kroppen på en harmonisk måde med udgangspunkt i din egen kropsvægt. Så bestil Hulahopringe på Bilka.dk og kom i form!