Vægtskiver

Med vægtskiver kan du nemt justere antallet af kilo op eller ned. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af vægtskiver fra to og en halv kilo og op til 25 kilo. Se vores sortiment herunder, og køb vægtskiver til dine træningsbehov på Bilka.dk.

Tilpas din træning med flere vægtskiver

Frivægtstræning er for mange et praktisk og mindst lige så effektivt alternativ til træningsmaskiner. Her er enten håndvægte eller vægtstænger det primære valg, hvor du får alsidigt træningsudstyr, som generelt er svært at slide op. Uanset hvilket af disse to redskaber, du vælger, er det dog vigtigt at have muligheden for at vælge en passende vægt, så du kan få mest muligt ud af dine styrketræning.  

Til de justerbare håndvægte og vægtstænger er det en god idé at have lidt forskelligt af vægtskiver, så du kan gå op og ned i kilo alt efter behov. På den måde kan du nemt udfordre dig selv yderligere ved en lang række populære øvelser såsom bænkpres, dødløft eller squats. Samtidig har du mulighed for at træne flere forskellige muskelgrupper i over- og underkrop og blive ved med at bygge på i vægt, uden dit træningsudstyr nødvendigvis optager en masse plads derhjemme. 

 

Sådan finder du den rette vægtskive for dig

Når du skal finde en passende vægtskive til dine behov, er der flere faktorer, du bør tage højde for: 

  • Type - Overordnet set kan du vælge mellem almindelige vægtskiver og bumper plates. Sidstnævnte har den samme størrelse, uanset antallet af kilo, og er samtidig belagt med gummi for at skåne underlaget. Til gengæld er de som regel en lidt større investering end almindelige vægtskiver. 
  • Vægt - Det er vigtigt at vælge en vægtskive ud fra dit behov og niveau. På den måde undgår du risiko for skader samtidig med, at du får noget ud af træningen. 
  • Huldiameter - Vægtskivens huldiameter har naturligvis betydning for, om det passer til din vægtstang. Derudover har det også en praktisk indflydelse, da vægtskiverne med en mindre diameter som regel også optager mindre plads. 

 

Oplev de mange muligheder blandt vores udvalg, og køb dine nye vægtskiver online hos os.