Boksebold

Få den bedste boksebold til hjemmet her på Bilka.dk. Vi har gode mærker som Reebok og Everlast, der hjælper dig med teknik og sjov træning. Det er skønne produkter til en god pris. Find din boksebold i dag. Husk, at på Bilka.dk har du altid ubegrænset returret.

Boks løs på din nye boksebold

Gemmer der sig en Mike Tyson i dig, eller vil du gerne prøve kampsporten af? Nu har du chancen. Med en boksebold fra Bilka.dk kan du både træne hastighed, forbedre din teknik og komme bedre i form. Alt, du skal gøre, er at hænge boksebolden op i loftet og begynde din træning I vores spændende udvalg får du:

  • Kraftige kæder og holdbare materialer

  • Mulighed for at træne og øve din teknik

  • Have det sjovt med dine venner og familie

  • Komme i bedre form og blive stærkere

Alle vores lækre boksebolde er beregnet til at modstå slid og hård brug. For eksempel kan du finde en boksebold lavet af kraftigt læder og tæt skumpolstring. Det gør den yderst holdbar til alle former for træning - uanset hvor hårdt du bokser. Når du køber en boksebold på Bilka.dk, kan du altså regne med rigtig fin kvalitet.

Husk at beskytte dine hænder med et par solide boksehandsker.

Sådan får du en god træning

Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan du bokser ihærdigt på din nye boksebold eller -sæk. Balance og teknik har en stor indflydelse, hvis du vil gøre det rigtigt og passe på dig selv. Brug disse tre gode tips til begynderniveau, så du opnår de bedste resultater.

Først og fremmest skal du træne den rette teknik for at slå på en boksebold. Hvis du slår på en boksesæk- eller bold, uden at trække hånden tilbage i forsvarsposition, så er dit slag mere et skub. Undgå dette.

Balance er ligeledes med til at skabe kontrol over dine slag. Når du slår, skal du derfor ikke koste dig selv fremefter. Endelig bør du placere dine fødder med skulderbredde under slagene. Bevæg dig gerne fra side til side under træningen. Find mere inden for bokseudstyr her.